Середа, 3 Липня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯкі методи лікування використовуються?

Які методи лікування використовуються?

Этот материал также доступен на русском языке
Серцево-судинні захворювання потребують точної діагностики, а в деяких випадках і хірургічного втручання. Декілька десятків років операції на серці вважалися дуже ризикованими. Але сьогодні завдяки застосуванню сучасних технологій і знань лікування навіть найскладнішого захворювання серцево-судинної системи проводиться без ризику для пацієнта.

Чому кардіологія в Ізраїлі цінується в усьому світі?

В Ізраїлі рівень кардіохірургії вважається найвищим у світі, тому що в цій країні функціонують кардіологічні центри, оснащені найновішим обладнанням. Сучасна кардіологія в Ізраїлі славиться своєю якістю та мінімальними ризиками для пацієнта. До клінік Ізраїлю звертаються люди з усього світу, оскільки тут:

  1. Застосовують у лікуванні та хірургії інноваційні технології. У своїй повсякденній практиці лікарі вдаються до малоінвазивних процедур, а не відкритих операцій. Малоінвазивні процедури – це мінімальне втручання у роботу організму. Більш детально про інноваційні методи лікування кардіологічних патологій можна ознайомитись на сайті клініки Ассута — www.assuta-clinic.org. Ось лише деякі з них:
  • ангіопластика, яку застосовують при звуженні або закупорці вен чи артерій;
  • ендоваскулярне протезування серцевого клапана — процедура, що дозволяє провести лікування без тяжкої операції на серці з використанням штучного кровообігу;
  • установка стентів за допомогою проколу вени або артерії;
  • імплантація спеціальних пристроїв, що не допускають попадання тромбів у систему кровотоку. Наприклад, у клініці Ассута використовується пристрій під назвою Watchman. Ця спеціальна сіточка, яка малоінвазивним способом вводиться у ліве передсердя. Саме тут завжди утворюється велика кількість тромбів. Пристрій Watchman збирає ці тромби, не дозволяючи їм поєднуватися з кровотоком, завдяки чому можна зменшити ризик розвитку інсульту та інфаркту. Ця технологія дозволяє зменшити прийом препаратів, що розріджують кров, або зовсім відмовитися від них.
  1. Використовують високоякісні медикаменти, підробка яких повністю виключена.
  2. Лікарі та хірурги відрізняються висококласним рівнем підготовки. Щоб відкрити свою лікувальну практику, недостатньо мати диплом лікаря. Кардіологи в Ізраїлі після 6-річного навчання 10-15 років працюють під керівництвом провідних професорів кардіології і лише потім можуть розпочинати самостійну практику. Тому можливість потрапити на прийом до кардіолога низької кваліфікації зведена до нуля.

При яких симптомах обов’язково потрібно звернутися до кардіолога?

Серцево-судинні захворювання на сьогодні є найпоширенішою причиною смертності у всьому світі. Саме тому потрібно звертати увагу на стан здоров’я та не відкладати візит до кардіолога.

Ось основні стани, за яких потрібно звернутися до лікаря:

  • Біль, стиск у серці.
  • Прискорений або сповільнений пульс. У здорової людини частота серцевих скорочень має становити від 60 до 100 ударів за хвилину. З віком або при певних захворюваннях, стресі, фізичних навантаженнях частота може змінюватись.
  • Набряклість ніг, відчуття «ватних» ніг.
  • Задишка, тяжкість у грудях.
  • Високий артеріальний тиск.
  • Поява запаморочень у стані спокою або при незначному фізичному навантаженні.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні