Сподіваємося, що цей рецепт стане вам у нагоді для різноманітності вашого раціону. А якщо до капусти додати ще гриби, або підкопчений чорнослив, то страва вийде особливо цікавою.
Свинина (яловичина, курятина, індичата) – 1 кг, капуста – 500 г, морква – 1-2 шт., цибуля – 2 шт., вода – 500 мл, сметана – 100 г, томатна паста – 70 г, борошно – 50 г, запашний перець – 6 шт., лавровий лист, сухі спеції, сіль – за смаком, олія для смаження.
М’ясо вимити і перемолоти на фарш, потім перемолоти на м’ясорубці капусту.
Фарш і капусту з’єднати, посолити, поперчити, додати спеції та перемішати.
Очищений лук порізати кубиком, моркву натерти на середній тертці.
У глибокій сковорідці обсмажити овочі, додати томатну пасту, лавровий лист, запашний перець та воду.
Вміст у сковороді перемішати і довести до кипіння.
Сметану з’єднати з борошном, додати у сковорідку і дати закипіти.
З м’ясної маси сформувати тефтелі, покласти у підливу.
Після закипання зробити невеликий вогонь, накрити кришкою і тушкувати до готовності 40 хвилин.
Готові тефтелі подати гарячими з будь-яким гарніром.
Попробуйте также:
Набагато смачніше за котлети: тефтелі за цим рецептом стануть улюбленою стравою на вашому столі
19 травня очікуються невеликі дощі у більшості областей України. Ще буде свіжо, але холодні дні…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень — як брама, що веде до нового життя, де чекають нові сенси. У…
Коли на прилавках та столах з'являються редиска, спаржа, різна зелень, залишається тільки вибрати, що до…
Нещодавно уряд встановив розмір разової грошової допомоги, яку сплачують ветеранам та їхнім близьким до Дня…
Подорожчання ліків призвело до нового підйому зацікавленості до біологічно активних добавок (БАДів). Супроводжувальна інформація гарантує…