Сподіваємося, що цей рецепт стане вам у нагоді для різноманітності вашого раціону. А якщо до капусти додати ще гриби, або підкопчений чорнослив, то страва вийде особливо цікавою.
Свинина (яловичина, курятина, індичата) – 1 кг, капуста – 500 г, морква – 1-2 шт., цибуля – 2 шт., вода – 500 мл, сметана – 100 г, томатна паста – 70 г, борошно – 50 г, запашний перець – 6 шт., лавровий лист, сухі спеції, сіль – за смаком, олія для смаження.
М’ясо вимити і перемолоти на фарш, потім перемолоти на м’ясорубці капусту.
Фарш і капусту з’єднати, посолити, поперчити, додати спеції та перемішати.
Очищений лук порізати кубиком, моркву натерти на середній тертці.
У глибокій сковорідці обсмажити овочі, додати томатну пасту, лавровий лист, запашний перець та воду.
Вміст у сковороді перемішати і довести до кипіння.
Сметану з’єднати з борошном, додати у сковорідку і дати закипіти.
З м’ясної маси сформувати тефтелі, покласти у підливу.
Після закипання зробити невеликий вогонь, накрити кришкою і тушкувати до готовності 40 хвилин.
Готові тефтелі подати гарячими з будь-яким гарніром.
Попробуйте также:
Набагато смачніше за котлети: тефтелі за цим рецептом стануть улюбленою стравою на вашому столі
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…
Українцям почали надходити нові рахунки за газ — розповідаємо, хто їх отримає та як правильно…
У липні частина українців матиме можливість отримати додаткові виплати від ООН у розмірі до 3250…