У нашій скарбничці корисні поради:
а) як використовувати борошно, що залежалося;
б) гарячий спосіб засолювання грудинки;
в) звільнення солі від зайвої вологи;
г) зберігаємо свіжість зелені.
Борошно з терміном придатності, що минув, не можна використовувати в кулінарії, проте воно буде корисне в господарстві або на дачі.
Для засолювання грудинки або підчеревини спробуйте гарячий спосіб.
Знадобиться
Сало з м’ясними прошарками нарізати зручними для вживання шматками. Воду закип’ятити і відправити туди усі спеції. Через кілька хвилин додати шматки грудинки в киплячий розсіл і варити трохи більше 5 хвилин.
Вимкнути вогонь і залишити весь вміст у каструлі на 10-12 годин. Далі шматочки витягнути, загорнути у харчову плівку і прибрати у холодильник на 3-4 години. Зберігати краще у морозильнику.
Щоб листя салату не жовтіло і залишалося соковитим, загорніть його в паперовий рушник, складіть в пакет і покладіть в холодильник. Рушник поглине зайву вологу, через яку листя псується раніше терміну.
Якщо сіль стає вологою, до неї можна додати картопляного борошна. Невелика частка крохмалю в солі не змінить її смаку та кольору.
Кабмін продовжив щомісячну допомогу лише для найбільш вразливих категорій, а інші ВПО можуть залишитися без…
Усе більше людей обирають цикорій як безкофеїнову альтернативу кави. Чи справді цей напій є здоровішим…
В Україні не втрачає актуальності питання соціального захисту військових і тих, хто має відношення до…
Харків’янину скасували інвалідність і зобов’язали повернути до Пенсійного фонду понад 142 тисячі гривень пенсії. Проте…
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю