У нашій скарбничці корисні поради:
а) як використовувати борошно, що залежалося;
б) гарячий спосіб засолювання грудинки;
в) звільнення солі від зайвої вологи;
г) зберігаємо свіжість зелені.
Борошно з терміном придатності, що минув, не можна використовувати в кулінарії, проте воно буде корисне в господарстві або на дачі.
Для засолювання грудинки або підчеревини спробуйте гарячий спосіб.
Знадобиться
Сало з м’ясними прошарками нарізати зручними для вживання шматками. Воду закип’ятити і відправити туди усі спеції. Через кілька хвилин додати шматки грудинки в киплячий розсіл і варити трохи більше 5 хвилин.
Вимкнути вогонь і залишити весь вміст у каструлі на 10-12 годин. Далі шматочки витягнути, загорнути у харчову плівку і прибрати у холодильник на 3-4 години. Зберігати краще у морозильнику.
Щоб листя салату не жовтіло і залишалося соковитим, загорніть його в паперовий рушник, складіть в пакет і покладіть в холодильник. Рушник поглине зайву вологу, через яку листя псується раніше терміну.
Якщо сіль стає вологою, до неї можна додати картопляного борошна. Невелика частка крохмалю в солі не змінить її смаку та кольору.
Благодійна організація допомагає українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у вигляді…
29 червня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора. Православні вшановують Касперівську ікону Божої Матері.…
"Наполеон" - це торт, який не виходить із кулінарної моди ніколи. Є безліч рецептів приготування…
29 червня Місяць під впливом знака Овна. Це день досвіду, нових знань та практик. Його…
Петунія - улюблена рослина багатьох садівників. Але щоб декоративна рослина пишно цвіла, потрібно її як…
Українці мають бути готові до аномальної спеки. Лише в горах можливі дощі. Синоптики зробили детальний…