Вівторок, 2 Липня, 2024
ГоловнаРізнеУ чому суть біоревіталізації?

У чому суть біоревіталізації?

Этот материал также доступен на русском языке
Біологічне пожвавлення шкіри - головний сенс спочатку розкривається з назви та закладена у процедуру біоревіталізації обличчя.

До 25 років потреба у додатковому насиченні, зволоженні та харчуванні рідко виникає. Доброго домашнього догляду цілком достатньо для підтримки краси та молодості. З віком природні процеси вироблення колагену та еластину сповільнюються, а запаси гіалуронової кислоти в організмі повільно, але зменшуються.

Ситуація призводить до перших вікових змін, зморшок та необхідності скористатися можливостями процедури біоревіталізації обличчя в клініці Gold Laser. Нерідко вибір саме цього методу стає першим кроком пацієнтів у світ ін’єкційної косметології.

Сутність біоревіталізації

З функціональними можливостями гіалуронової кислоти дівчата знайомляться задовго до процедур. Унікальні властивості «гіалуронки» активно виявляються у складах сироваток та кремів. Таку ж користь та ефективність приносить гіалуронова кислота для дерми при внутрішньошкірному її введенні.

Біоревіталізація – це:

  • ін’єкційна терапія, що застосовується в зонах обличчя, рук, шиї, декольте, з метою омолодження шкіри, її зволоження та покращення якості в цілому;
  • єдиний дієвий метод заповнити нестачу гіалурону та забезпечити якісне зволоження з пролонгованим ефектом;
  • процедура, що максимально природно запускає природні процеси відновлення, відчутно покращується вироблення еластину і колагену.

Ін’єкційний метод введення препаратів з гіалуроновою кислотою має одну особливість, що приховується в техніці виконання уколів. При біоревіталізації задіяна шкіра обличчя по всьому периметру, де спеціаліст виконує безліч мікропроколів із введенням препарату на потрібну глибину. При використанні тонких голок процедура досить комфортна та безболісна для пацієнтів.

Які проблеми усуває процедура?

Молекули гіалуронової кислоти в організмі відповідальні за утримання вологи, а значить принцип дії біоревіталізації націлений:

  • на профілактику вікових змін, якщо сеанс виконується у молодому віці без глобальних проблем;
  • якісне зволоження шкіри на клітинному рівні;
  • усунення в’ялості, локальної сухості, лущення окремих ділянок обличчя;
  • розгладжування первинних зморшок;
  • звуження широкого часу;
  • для anti-age омолодження як один з його етапів.

Відновлення шкіри

Після закінчення ін’єкцій можуть залишатися папули від проколів та введення препаратів, але вони безвісти зникають протягом 2-3 днів. До активного звичного режиму можна повертатися в день проведення процедури, отримавши рекомендації щодо догляду та обробки у перші 1-3 дні після ін’єкцій.

Відзначити результат від біоревіталізації можна поступово, ефект має накопичувальний характер. Шкіра обличчя поступово набуває колишню свіжість, молодість та пружність зберігаючи результат аж до 6 місяців.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні