Субота, 6 Липня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на червень: Козеріг може перевтомитися, а Скорпіон - позбутися шкідливих...

Гороскоп здоров’я на червень: Козеріг може перевтомитися, а Скорпіон – позбутися шкідливих звичок

Этот материал также доступен на русском языке
Кожен знак зодіаку має свої слабкі місця у здоров'ї. Їх непогано було б знати та брати до уваги. Астрологи підказують, як почуватимуться у червні представники різних знаків і на що слід звернути увагу.

Гороскоп здоров’я на червень

Овен

У першій половині червня Овнам потрібно звернути увагу на стан шкіри – ймовірними є подразнення та алергії. Можна зайнятися очищенням печінки або здоров’ям бронхів.

Телець

У червні будуть вразливими ендокринна та сечостатева системи. Якщо ви вирішили схуднути за допомогою голодування, від цієї ідеї краще відмовитися, інакше можливими є проблеми з кишечником.

Близнюки

У червні Близнюкам корисно змінити обстановку, це допоможе відновити душевну рівновагу. Необхідно також стежити за харчуванням та режимом дня.

Рак

У червні можливими є проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Зірки рекомендують їсти більше овочів і пити багато води.

Лев

У червні у Левів можливим є загострення остеохондрозу та радикуліту. Зверніть увагу на сечовий міхур та нирки. Зменште кількість солі в раціоні і менше бувайте на відкритому сонці.

Діва

У червні Дівам потрібно більше гуляти. У цей період є небезпека ослаблення функції нирок, можливою є поява набряків. Будьте обережні, піднімаючи важкі предмети.

Терези

У першій половині місяця можливими є вегетосудинні порушення, а в другій – ослаблення роботи системи виділення. Червень – гарний час для лікування неврозів та розладів сну.

Скорпіон

У червні Скорпіони зможуть позбутися шкідливих звичок. Цього місяця вразливими будуть підшлункова, щитовидна залоза та нирки.

Стрілець

Цього місяця можуть підвести нирки, а також можливими є шкірні інфекції. Якщо їх не лікувати, вони можуть спричинити серйозніші проблеми.

Козеріг

У червні можливою є фізична перевтома. У другій половині місяця у вас є шанс позбутися старих недуг, у тому числі захворювань носоглотки.

Водолій

Друга половина червня сприятлива для оздоровчих процедур і повторного курсу лікування захворювань нирок та печінки. У середині червня можуть загостритися хронічні недуги.

Риби

Вдалий час для профілактики захворювань дихальної системи та алергії. Не перевантажуйте нервову та серцево-судинну системи. 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні