Раніше ми розповідали про два звичайні засоби, які забезпечать якісний та щедрий урожай полуниці. А також пропонували рецепти пирогів і дивно ніжних десертів з полуниці.
Полуницю при покупці бажано понюхати – у стиглої ягоди має бути сильний полуничний аромат. Як правило, він відчувається ще при наближенні до прилавка.
Стигла полуниця має бути яскраво-червоного кольору. Темно-червона ягідка, швидше за все, вже почала псуватися.
Якщо листочки на хвостику ягоди зелені та м’ясисті, значить, її нещодавно (як правило, не пізніше ніж день тому) зірвали з грядки. Пожухлі хвостики – знак того, що полуницю зібрали давно, і вона несвіжа. За хвостиком можна визначити і наскільки полуниця є солодкою. Якщо листочки на плодоніжці не щільно прилягають до ягоди, вона солодка.
Звертайте увагу на насіння, яке знаходиться на поверхні ягідки. Якщо насіння опукле, то воно, швидше за все, не дозріло. А якщо воно в деякому заглибленні, то ягода є максимально стиглою.
Зверніть увагу на тару, в якій зберігалася полуниця. Натуральна, вирощена на городі полуниця, залишає сліди соку на коробці.
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…