Раніше ми розповідали про два звичайні засоби, які забезпечать якісний та щедрий урожай полуниці. А також пропонували рецепти пирогів і дивно ніжних десертів з полуниці.
Полуницю при покупці бажано понюхати – у стиглої ягоди має бути сильний полуничний аромат. Як правило, він відчувається ще при наближенні до прилавка.
Стигла полуниця має бути яскраво-червоного кольору. Темно-червона ягідка, швидше за все, вже почала псуватися.
Якщо листочки на хвостику ягоди зелені та м’ясисті, значить, її нещодавно (як правило, не пізніше ніж день тому) зірвали з грядки. Пожухлі хвостики – знак того, що полуницю зібрали давно, і вона несвіжа. За хвостиком можна визначити і наскільки полуниця є солодкою. Якщо листочки на плодоніжці не щільно прилягають до ягоди, вона солодка.
Звертайте увагу на насіння, яке знаходиться на поверхні ягідки. Якщо насіння опукле, то воно, швидше за все, не дозріло. А якщо воно в деякому заглибленні, то ягода є максимально стиглою.
Зверніть увагу на тару, в якій зберігалася полуниця. Натуральна, вирощена на городі полуниця, залишає сліди соку на коробці.
Експеримент тривав 13 років і в ньому було задіяно 20 тисяч людей старшого віку. Таким…
У п'ятницю, 7 липня, в Україні буде спекотно, можлива невелика хмарність. Місцями повітря прогріється до…
7 липня магнітосфера Землі перебуватиме у відносно спокійному стані. Однак, пам'ятайте, що викиди корональної маси…
Павуки зазвичай проникають у наші будинки через незакриті вікна та двері, а також через різні…
Деякі види морозива мають дивовижну користь для здоров'я, особливо порівняно з іншими солодощами, що не…
Світові ціни на каву в другому кварталі цього року стали значно вищими. Що спровокувало зростання…