Раніше ми розповідали про два звичайні засоби, які забезпечать якісний та щедрий урожай полуниці. А також пропонували рецепти пирогів і дивно ніжних десертів з полуниці.
Полуницю при покупці бажано понюхати – у стиглої ягоди має бути сильний полуничний аромат. Як правило, він відчувається ще при наближенні до прилавка.
Стигла полуниця має бути яскраво-червоного кольору. Темно-червона ягідка, швидше за все, вже почала псуватися.
Якщо листочки на хвостику ягоди зелені та м’ясисті, значить, її нещодавно (як правило, не пізніше ніж день тому) зірвали з грядки. Пожухлі хвостики – знак того, що полуницю зібрали давно, і вона несвіжа. За хвостиком можна визначити і наскільки полуниця є солодкою. Якщо листочки на плодоніжці не щільно прилягають до ягоди, вона солодка.
Звертайте увагу на насіння, яке знаходиться на поверхні ягідки. Якщо насіння опукле, то воно, швидше за все, не дозріло. А якщо воно в деякому заглибленні, то ягода є максимально стиглою.
Зверніть увагу на тару, в якій зберігалася полуниця. Натуральна, вирощена на городі полуниця, залишає сліди соку на коробці.
Зимова гума — не формальність, а потреба: в Україні за порушення правил можуть не лише…
Коли ми виходимо на нову роботу, найперше питання, яке нас турбує: яку зарплату будемо отримувати…
Українцям часто відключають світло та тепло, не попереджаючи про це заздалегідь. Розповідаємо, чи це законно…
Від правильності посадки кизилу залежить його приживлюваність, врожайність та стійкість до хвороб. Розповідаємо, як підготувати…
Україна може відмовитись від американського долара як основної валюти розрахунку. Що про це думають у…
Цей м’ясний рулет із яйцем виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. Готується просто, а результат…