Раніше ми розповідали про два звичайні засоби, які забезпечать якісний та щедрий урожай полуниці. А також пропонували рецепти пирогів і дивно ніжних десертів з полуниці.
Полуницю при покупці бажано понюхати – у стиглої ягоди має бути сильний полуничний аромат. Як правило, він відчувається ще при наближенні до прилавка.
Стигла полуниця має бути яскраво-червоного кольору. Темно-червона ягідка, швидше за все, вже почала псуватися.
Якщо листочки на хвостику ягоди зелені та м’ясисті, значить, її нещодавно (як правило, не пізніше ніж день тому) зірвали з грядки. Пожухлі хвостики – знак того, що полуницю зібрали давно, і вона несвіжа. За хвостиком можна визначити і наскільки полуниця є солодкою. Якщо листочки на плодоніжці не щільно прилягають до ягоди, вона солодка.
Звертайте увагу на насіння, яке знаходиться на поверхні ягідки. Якщо насіння опукле, то воно, швидше за все, не дозріло. А якщо воно в деякому заглибленні, то ягода є максимально стиглою.
Зверніть увагу на тару, в якій зберігалася полуниця. Натуральна, вирощена на городі полуниця, залишає сліди соку на коробці.
Якщо ви любите експериментувати, цей рецепт домашньої випічки вам обов'язково варто спробувати.
У багатьох українців підвіконня прикрашають фіалки, але не всі квітникарі можуть похвалитися яскравим та пишним…
У понеділок, 25 листопада, під впливом антициклону на всій території країни опадів не очікується. Вночі…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень обіцяє бути насиченим: Марс та Плутон формують опозицію, додаючи динаміки у розвиток світових…
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз