Рецепти найсмачніших салатів ви можете знайти тут.
Салат із печінки зі свіжими овочами
Куряча печінка – 200 грамів, помідори – 3 штуки, огірки – 2 штуки, цибуля – 1 штука, салат – 1 пучок, сік лимона – 1 чайна ложка, цукор – 0,5 чайної ложки, сіль та перець – за смаком.
- Курячу печінку за смаком обсмажити на сковороді до готовності.
- Порізати півкільцями цибулю і полити лимонним соком з цукром, залишити маринуватися.
- Огірки з помідорами нарізати шматочками.
- Салат порвати руками, залишивши кілька листочків для прикраси.
- Печінку нарізати середніми шматочками і змішати з листям салату, огірками, помідорами та цибулею.
- Посолити, поперчити і заправити олією зі сковороди.
Салат з сухариками, капустою та ковбасою
Білокачанна капуста – 0,5 кілограма, варена ковбаса – 250 грамів, твердий сир – 150 грамів, сухарики та майонез – за смаком.
- Ковбасу і капусту порізати соломкою, сир – невеликими кубиками.
- Перемішати всі компоненти, посолити, заправити майонезом, зверху посипати сухариками.
- Подавати відразу ж, щоб не встигли розмокнути.
Весняний салат з «Мівіною»
Вермішель «Мівіна» – 2 пачки, огірок – 1-2 штуки, варена картопля – 1 штука, варена морква або сира – 1 штука, сметана або майонез, зелена цибуля і часник – за смаком.
- Вермішель запарити звичайним способом.
- Огірки і варену картоплю нарізати кубиками, моркву натерти на середній тертці.
- Овочі та вермішель помістити в глибоку миску, додати за смаком сметану або майонез, дрібно нарубану зелену цибулю та часник.
- За бажанням до салату додати сіль і перемішати.