Вівторок, 25 Червня, 2024
ГоловнаРізнеГороскоп друїдів: Ясен - для народжених 25 травня – 3 червня, 22...

Гороскоп друїдів: Ясен – для народжених 25 травня – 3 червня, 22 листопада – 1 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Друїди з кожним знаком гороскопа пов'язували два періоди дії (що відповідають двом річним сонцестоянням). І сьогодні ми розповімо про Ясен - покровителя тих, хто народився наприкінці травня та листопада.

Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Загалом у цьому гороскоп 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про Ясен – покровителя тих, хто народився наприкінці травня та листопада.

Нагадаємо, що друїди (жерці кельтських племен, що населяли Галію, Ірландію, Бретань) вірили, що людина була створена богами з дерев. І тому кожен, залежно від дати народження, має своє дерево-покровитель.

Вони вважали, що доля, майбутнє, характер та здібності людини залежать від розташування Сонця стосовно Землі в день її народження. Тому друїди з кожним знаком гороскопа пов’язували два періоди дії (що відповідають двом річним сонцестоянням).

Ясен

Народжений під цим знаком завжди приємно виглядає. Подобається сам собі та іншим при першому ж знайомстві. А ось жити з ним завжди нелегко. Має жвавий характер і дуже вимогливий до всіх. Домагається, щоб про нього думали і дбали оточуючі і жили так, як саме йому найбільше подобається.

Легковажно оцінює життєві труднощі, що створює враження про нібито притаманні йому безвідповідальність та слабкість. Але ця легковажність – удавана. Ясень дуже добре знає, чого хоче досягти. Він самолюбний, коли вирішується питання про долю його власного успіху та благополуччя. У прагненні до власного щастя гранично зібраний і може розтоптати все, що може завадити йому на шляху до мети.

Егоїст, але позбавлений скнарості й проявляє щедрість.

Народжений під цим знаком чоловік має успіх у жінок і у відносинах з ними зважує всі за і проти. Його шлюб за коханням буває водночас і шлюбом за розумом. Рідко помиляється у виборі партнерки і докладає багатьох зусиль для організації нормальних стосунків у сім’ї та створення хороших умов життя. І це йому часто вдається. Його висновки та вчинки ґрунтуються насамперед на інтуїції.

Ясен має незвичайний дар проникливості. Він вірить у Долю, але схильний пограти з нею. Але це дерево завжди надійне і можна безбоязно ховатися під його тінню.

Основні риси тих, хто народився під знаком Ясена: інтелігентність, інтуїція, фантазія.

Під знаком Ясена народилися Марк Твен, де Голль, Джон Кеннеді.

Підготував Віктор Мамонтов

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні