В результаті виходить дуже хрумка, тверда, щільна скоринка, яка добре поєднується з соусами. Паніровка також допомагає зберегти вологу всередині продуктів та запобігти прилипанню їжі до сковороди.
Прочитайте також:
- Маленькі таємниці великих кухарів: як приготувати корисну рибу та посмажити її з хрусткою скоринкою.
- З чого зробити кляр для биточків.
Яка паніровка і для чого підійде?
Панірувальні сухарі допомагають котлетам і відбивним тримати соковитість усередині, а їхню скоринку роблять смачною та золотистою. Замінити магазинні панірувальні сухарі можна:
-
кукурудзяними пластівцями – подрібніть їх у блендері до потрібної текстури, така паніровка підійде для курячих стегон та крил;
-
кукурудзяним борошном – найкраща паніровка для риби, особливо для білої;
-
пшеничним борошном з куркумою або паприкою – додайте прянощі в борошно за смаком, паніровка з куркумою надасть рибі гарного кольору і пряного смаку, а от паніровка з паприкою добре підійде для курки і м’яса;
-
манною крупою – найдоступніший спосіб панірування підходить для рибних або м’ясних котлет.