П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯка паніровка і для чого підійде - зробіть звичайну страву чудовою

Яка паніровка і для чого підійде – зробіть звичайну страву чудовою

Этот материал также доступен на русском языке
Паніровка – це суха суміш борошна, сухарів та спецій, якою посипають продукти перед жарінням для покращення текстури їжі, збереження її форми та створення красивої, хрусткої скоринки.

В результаті виходить дуже хрумка, тверда, щільна скоринка, яка добре поєднується з соусами. Паніровка також допомагає зберегти вологу всередині продуктів та запобігти прилипанню їжі до сковороди.

Прочитайте також:

Яка паніровка і для чого підійде?

Панірувальні сухарі допомагають котлетам і відбивним тримати соковитість усередині, а їхню скоринку роблять смачною та золотистою. Замінити магазинні панірувальні сухарі можна:

  • кукурудзяними пластівцями – подрібніть їх у блендері до потрібної текстури, така паніровка підійде для курячих стегон та крил;

  • кукурудзяним борошном – найкраща паніровка для риби, особливо для білої;

  • пшеничним борошном з куркумою або паприкою – додайте прянощі в борошно за смаком, паніровка з куркумою надасть рибі гарного кольору і пряного смаку, а от паніровка з паприкою добре підійде для курки і м’яса;

  • манною крупою – найдоступніший спосіб панірування підходить для рибних або м’ясних котлет.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні