Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСалон краси: як відновити волосся

Салон краси: як відновити волосся

Этот материал также доступен на русском языке
Наше волосся щодня відчуває на собі стрес: холод, спеку, хімічну дію, наше внутрішнє роздратування. Вони втрачають блиск та насиченість кольору. Але фахівці впевнені, що пошкоджене, тьмяне та пересушене волосся можна відновити в домашніх умовах всього за один місяць.

Як відновити волосся за допомогою масок

Маска для волосся в домашніх умовах – простий і ефективний спосіб поліпшити його структуру, зробити шевелюру густою і сяючою. Натуральні інгредієнти насичують волосся вологою та поживними компонентами.

Для м’якості і блиску

З’єднайте 10 чайних ложок олії, 2 чайні ложки соку лимона, 3 чайні ложки рідкого меду, 3-5 крапель вітаміну В або D. Альтернативою вітамінам може бути сік алое. Нанесіть засіб на всю довжину волосся, уникаючи шкіри голови, за 1-1,5 години до миття волосся.

Для пружності

Змішайте мед, теплу воду та яблучний оцет у рівних пропорціях і нанесіть суміш на чисте вологе волосся на 30 хвилин. Після цього змийте маску теплою водою. Маска зробить волосся більш слухняним, пружним і позбавить електризації.

Для фарбованого волосся

Змішайте 1 столову ложку нерафінованої кокосової олії та 1 столову ложку меду. Нанесіть суміш на все волосся і через 30 хвилин помийте голову звичайним способом. Ці інгредієнти покращать ріст волосся, приберуть сухість, а колір зроблять більш сяючим.

Раніше ми вже розповідали, як з цими стрижками ви виглядатимете на мільйон – найкращі зачіски для тонкого та рідкого волосся.

Також ми писали, що застосувати від лупи і при свербінні голови: рецепти народної медицини.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні