No menu items!
Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживачМодні панами 2024: ідеї стильних головних уборів

Модні панами 2024: ідеї стильних головних уборів

З початком весняно-літнього сезону на зміну шапці приходять легші головні убори, які захищають від дощу та пекучих сонячних променів. Останніми роками має популярність панама – різновид капелюха з опущеними полями, що схожий на відро. Такий аксесуар сьогодні можна зустріти в чоловічому та жіночому модному образі.

 

У цей період року він успішно конкурує з бейсболками та часто з’являється на подіумах у колекціях відомих брендів. Сучасні літні жіночі панами – універсальний головний убір, який стане чудовим доповненням до одягу будь-якого стилю. Які види панам будуть у тренді влітку цього року та з чим їх краще комбінувати – читайте далі в нашій статті.

Які панами будуть у моді цього літа

Модні літні панами на сезон 2024 – це вироби з чистого котону, іноді з додаванням волокон поліестеру. Такі тканини дозволяють шкірі голови нормально «дихати», а наявність люверсів забезпечує додаткову вентиляцію. В результаті, голова не потіє навіть у найспекотніший день.

Модно та стильно виглядають чоловічі та жіночі панами різного дизайну:

  • монохромні моделі, декоровані патчем, аплікацією чи вишивкою. У тренді панами пастельних тонів та яскраві чорні, темно-сині, червоні головні убори, а також вироби комбінованого забарвлення, наприклад, чорного та червоного, або чорного та білого кольору;
  • вироби з принтованої тканини з малюнком різної тематики, геометричними фігурами, великими та дрібними написами або пофарбовані методом «тай-дай»;
  • панами, декоровані патчами чи вишивкою з логотипом бренду, українським орнаментом або іншими зображеннями та символами;
  • моделі в стилі мілітарі із забарвленням під піксель – вони сьогодні часто використовуються у чоловічому та жіночому аутфіті.

Хочете виглядати стильно та модно, використовуючи всього один головний убір, вибирайте двосторонні панами, які можна носити лицьовою та виворітною стороною назовні! Ну, а для сезону осінь-весна модні бренди пропонують панами з котону з додаванням вовни або вовняні моделі з волокнами поліестеру.

З чим носити літню панаму

Панаму можна носити з будь-яким одягом. Її літній варіант чудово гармонує в жіночому образі з такими предметами гардероба, як:

  • коротка спідниця;
  • сарафан;
  • шорти-велосипедки у поєднанні з просторою футболкою або топом;
  • стильний костюм з шортами;
  • пляжна сукня чи туніка.

Красиво та по-жіночому виглядатиме капелюх-відро й у поєднанні зі стильним топом, класичними брюками та мюлями на підборах.

Чоловічі панами можна сміливо комбінувати з джинсами, бриджами чи шортами, доповнюючи аутфіт стильною футболкою чи поло, кросівками, мокасинами, сандалями чи сабо.

При цьому важливо правильно підібрати колір головного убору. Біла та чорна панама підійде під одяг будь-якого тону. Перша надаватиме вашому образу ефекту свіжості, а темний аксесуар привнесе нотки строгості та стилю. Що стосується капелюхів інших кольорів – вони повинні бути в тон з одним з предметів одягу, взуття або аксесуару, наприклад, сумки, що додасть образу цілісності та завершеності.

Для строгого класичного одягу вибирайте однотонну панаму з мінімалістичним дизайном, а для спортивного та повсякденного стилю підійдуть і різнокольорові та яскраві моделі, прикрашені принтами, аплікацією, вишивкою та іншими елементами декору.

Великий вибір чоловічих та жіночих панам для літнього сезону та міжсезоння пропонує інтернет-магазин Braxton – одного з найвідоміших та найпопулярніших брендів головних уборів та аксесуарів. У продукції українського виробника ви знайдете наймодніші на сьогодні панами у величезному розмаїтті кольорів та декору.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні