У зимове меню варто запровадити відмінну страву з капусти, з вершками, сиром, горіхами. Капустяна запіканка з апетитною скоринкою стане корисною та смачною вечерею для всієї родини.
Капуста червонокачанна – 350 грамів, вершки – 150 мілілітрів, сир твердий – 100 грамів, горіхи волоські рубані – 50 грамів, хлібні крихти – 2 столові ложки, паприка мелена – 1 щіпка, цукор – 0,5 чайної ложки, сіль і вершкове масло – за смаком.
*Гратен (gratin) – будь-яка солодка або несолодка страва, запечена в духовці до утворення апетитної скоринки.
Раніше ми розповідали, що готували запорізькі козаки.
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…