1 столову ложку подрібнених плодів шипшини заварити на ніч у термосі 200 мл окропу.
Пити по 70-100 мл 3 рази на день до їди.
1 столову ложку подрібненої кори калини заварити 200 мл окропу, настояти 45 хвилин і процідити.
Пити по 50 мл 3 рази на день до їди.
Взяти по 1 столовій ложці трави горця пташиного (спориш) і полину гіркого, 5 столових ложок кукурудзяних рилець. 1 столову ложку подрібненої суміші заварити 200 мл окропу, підігріти на водяній бані 15 хвилин, настояти 45 хвилин і процідити.
Пити по 50 мл 3 рази на день перед їдою.
30 г кореневища лепехи звичайної залити 1 літром води, довести до кипіння і кип’ятити під кришкою 15 хвилин, настояти 2 години і процідити.
Пити по 100 мл відвару з цукром до смаку 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Увага! При підвищеній секреції шлунка коріння не застосовувати!
Пити по 50 мл 3 рази на день.
Відвар має болезаспокійливу дію при гіпокінезії жовчних шляхів, гіпотонії та атонії шлунка.
З книги «Шлях до довголіття» Віктора Чернишова
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…