1 столову ложку подрібнених плодів шипшини заварити на ніч у термосі 200 мл окропу.
Пити по 70-100 мл 3 рази на день до їди.
1 столову ложку подрібненої кори калини заварити 200 мл окропу, настояти 45 хвилин і процідити.
Пити по 50 мл 3 рази на день до їди.
Взяти по 1 столовій ложці трави горця пташиного (спориш) і полину гіркого, 5 столових ложок кукурудзяних рилець. 1 столову ложку подрібненої суміші заварити 200 мл окропу, підігріти на водяній бані 15 хвилин, настояти 45 хвилин і процідити.
Пити по 50 мл 3 рази на день перед їдою.
30 г кореневища лепехи звичайної залити 1 літром води, довести до кипіння і кип’ятити під кришкою 15 хвилин, настояти 2 години і процідити.
Пити по 100 мл відвару з цукром до смаку 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Увага! При підвищеній секреції шлунка коріння не застосовувати!
Пити по 50 мл 3 рази на день.
Відвар має болезаспокійливу дію при гіпокінезії жовчних шляхів, гіпотонії та атонії шлунка.
З книги «Шлях до довголіття» Віктора Чернишова
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?
Саме час садити озимий часник! Дотримуйтесь простих порад досвідчених агрономів і отримаєте великий урожай.
Якщо хочеться здивувати гостей, але не відмовлятися від класики, рожева млинцева «Шуба» — ідеальний варіант.
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…