Салат з оселедця
Подякує господарям застілля Дракон і за будь-які рибні страви.
Інгредієнти
Оселедець слабосолоний – 1 штука, картопля – 1 штука, яблуко – 1 штука, яйця – 2 штуки, цибуля ріпчаста – 1 штука, кунжут – 1 столова ложка, сметана – 3-4 столові ложки, сік лимона – 1 столова ложка, гірчиця – 1 чайна ложка, олія – 2 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки.
Приготування
- Картоплю та яйця відварити і остудити.
- У невелику посудину влити олію, додати сметану, цукор, перець, гірчицю і все перемішати.
- Варені яйця очистити і відокремити жовтки від білків. Жовтки подрібнити виделкою і додати до заправки. Яєчні білки і картоплю порізати кубиком.
- Оселедець очистити і порізати кубиком.
- Яблуко очистити від шкірки, серцевини, нарізати кубиком і збризкати лимонним соком.
- Цибулю також очистити і нарізати дрібним кубиком.
- У глибоку салатницю помістити оселедець, цибулю, картоплю, яблуко, кунжут і перемішати. Додати заправку і ще раз перемішати.
Готовий салат розкласти в тарталетки або залишити в салатниці.