Але завжди хочеться внести нотку новизни та різноманітності. Особливо цікаво експериментувати із напоями. Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню та здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Вино червоне – 1 пляшка, перець запашний (горошком) – 3 штуки, апельсин – 1 штука, апельсинова цедра – половини апельсина, яблуко – 5-6 штук, мед – 1 столова ложка, кориця – 2 палички, кардамон – 3 штуки, аніс – 2 зірочки, ванільний цукор та родзинки – за смаком.
Сухе червоне вино – 1 пляшка, заморожені ягоди – 400 грамів, апельсин – 2 штуки, цукор або мед – 2 столові ложки.
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.
Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…