Статті

Святковий Різдвяний стіл: як приготувати пунш із шампанського

Пунш із шампанського

Інгредієнти

Шампанське – 1 пляшка, лимон – 4 штуки, апельсин – 4 штуки.

Приготування

  • Лимони та апельсини розрізати навпіл і вичавити з них сік.
  • Готовий сік перелити у широку скляну посудину і вінчиком добре перемішати.
  • Додати у сік шампанське тонкою цівкою (дві третини пляшки).
  • Перемішати і залишити настоюватися на 20 хвилин, за бажанням можна поставити у холодильник.

Пунш прикрасити часточками лимона або апельсина.

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 5-6 липня: чи варто витягувати парасолі

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

04/07/2025 23:36
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 4 липня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

04/07/2025 23:05
  • Новини

Кабачки збиратимете відрами: ефективні способи догляду від експерта

Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…

04/07/2025 22:35
  • Новини

Набагато смачніша й корисніша за магазинну: готуємо домашню «Фанту»

Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…

04/07/2025 21:55
  • Новини

Паспорти-книжечки втратять чинність: власникам зробили важливе попередження

У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…

04/07/2025 21:19
  • Новини

В Україні змінили правила отримання інвалідності – подробиці

Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.

04/07/2025 20:11