Статті

Святковий Різдвяний стіл: як приготувати пунш із шампанського

Пунш із шампанського

Інгредієнти

Шампанське – 1 пляшка, лимон – 4 штуки, апельсин – 4 штуки.

Приготування

  • Лимони та апельсини розрізати навпіл і вичавити з них сік.
  • Готовий сік перелити у широку скляну посудину і вінчиком добре перемішати.
  • Додати у сік шампанське тонкою цівкою (дві третини пляшки).
  • Перемішати і залишити настоюватися на 20 хвилин, за бажанням можна поставити у холодильник.

Пунш прикрасити часточками лимона або апельсина.

Новое на сайте

  • Новини

В Україні затвердили новий порядок зарахування закордонного стажу: що змінилося (відео)

Закордонний стаж в Україні зараховуватимуть по-новому. Пенсійний експерт пояснив, чи можн заробити пенсію, працюючи в…

20/05/2025 07:45
  • Новини

Свята та народні прикмети 20 травня – що категорично не можна робити в цей день

20 травня в Україні відзначають Всесвітній день метролога, Всесвітній день травматолога, День банківських працівників України,…

20/05/2025 06:37
  • Новини

Суми будуть більшими, але отримають не всі: в Україні влітку запровадять нову соціальну допомогу

З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…

20/05/2025 05:32
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 20 травня

20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…

19/05/2025 22:42
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 20 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/05/2025 22:19
  • Статті

Найкраща добавка до м’яса, салатів та закусок: а ви вмієте її готувати?

Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.

19/05/2025 21:55