Статті

Святковий Різдвяний стіл: як приготувати пунш із шампанського

Пунш із шампанського

Інгредієнти

Шампанське – 1 пляшка, лимон – 4 штуки, апельсин – 4 штуки.

Приготування

  • Лимони та апельсини розрізати навпіл і вичавити з них сік.
  • Готовий сік перелити у широку скляну посудину і вінчиком добре перемішати.
  • Додати у сік шампанське тонкою цівкою (дві третини пляшки).
  • Перемішати і залишити настоюватися на 20 хвилин, за бажанням можна поставити у холодильник.

Пунш прикрасити часточками лимона або апельсина.

Новое на сайте

  • Новини

Сонце знову готує сюрприз: Землю накриє нова хвиля магнітних збурень

Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.

04/10/2025 21:00
  • Статті

Зворотній осмос чи проточна фільтрація: що вибрати для очищення води?

Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…

04/10/2025 20:39
  • Новини

Східний сніданок на вашій кухні: як приготувати яйця по-турецьки за 20 хвилин

Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.

04/10/2025 19:50
  • Різне

Магніти на кухні небезпечні: зніміть їх з холодильника прямо зараз

Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.

04/10/2025 18:30
  • Новини

Як зберегти врожай буряка і моркви без льоху: три несподівані рішення

Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?

04/10/2025 17:20
  • Новини

Дешеві чи дорогі макарони: як вибрати якісну пасту без переплати

Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.

04/10/2025 16:10