Борошно – 220 грамів, молоко – 250 мілілітрів, какао-порошок – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, цукор – 180 грамів, олія – 3 столові ложки, вершкове масло – 50 грамів, розпушувач – 10 грамів, ванілін і сіль – за смаком.
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Гарячий кекс за бажанням можна полити шоколадною глазур’ю і посипати горіховою крихтою.
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Погода 2 жовтня відрізнятиметься значними температурними контрастами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Бажання чудово виглядати і стежити за своєю зовнішністю – нормальне для кожного чоловіка, який іде…
Улюблений усіма соус майонез давно став класикою на наших столах. Але чи знаєте ви, що…
З 1 жовтня 2025 року в Україні розширюється доступ до базової соціальної допомоги – державної…