Борошно – 220 грамів, молоко – 250 мілілітрів, какао-порошок – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, цукор – 180 грамів, олія – 3 столові ложки, вершкове масло – 50 грамів, розпушувач – 10 грамів, ванілін і сіль – за смаком.
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Гарячий кекс за бажанням можна полити шоколадною глазур’ю і посипати горіховою крихтою.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…