Налийте в каструлю у рівних пропорціях воду і оцет, а потім додайте ложку соди.
Коли з’явиться піна, поставте каструлю на вогонь і прокип’ятіть 10 хвилин.
Потім помийте каструлю. Для кращого результату процедуру можна повторити.
Насипте в каструлю 1-2 столові ложки лимонної кислоти і залийте літром води, після чого поставте на вогонь.
Щойно вміст закипить, зменште вогонь і томіть близько півгодини.
Після того як розчин охолоне, вимийте каструлю.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…