Налийте в каструлю у рівних пропорціях воду і оцет, а потім додайте ложку соди.
Коли з’явиться піна, поставте каструлю на вогонь і прокип’ятіть 10 хвилин.
Потім помийте каструлю. Для кращого результату процедуру можна повторити.
Насипте в каструлю 1-2 столові ложки лимонної кислоти і залийте літром води, після чого поставте на вогонь.
Щойно вміст закипить, зменште вогонь і томіть близько півгодини.
Після того як розчин охолоне, вимийте каструлю.
Українцям, які досягають пенсійного віку наприкінці 2025 року, радять не поспішати з поданням документів на…
Підлоговий плінтус — обов’язковий елемент в оформленні будь-якого інтер'єру. Він виконує дві важливі функції: захищає…
Максимум користі, мінімум зусиль. Приготуйте ідеальний курячий делікатес без желатину.
Наші історії зберігаються не лише в книжках чи спогадах. Також вони можуть висіти близько до…
Не викидайте лушпиння від картоплі. Це прекрасне екологічне добриво, яке підвищить врожайність на городі у…
Які чаї варто пити восени, щоб зміцнити імунну систему і не хворіти на традиційні осінні…