У жовтні починається сезон гарбуза. З цього корисного овоча виходять прості та смачні страви. Гарбуз добре поєднується з іншими овочами, яйцями, корицею, мускатним горіхом, сиром, медом, чебрецем і олією.
При виборі гарбуза не слід гнатися за величезними плодами. У занадто великих плодів, що переросли, м’якоть може бути сухою, водянистою і гірчити. У стиглих гарбузів хвостик темний і сухий. Смак гарбуза залежить від кольору м’якоті – що яскравіша, то солодша. Але в магазині подивитися на м’якоть не можна, тому оцінюйте шкірку. Вона має бути щільною, але не дерев’яною..
Борошно – 160 грамів, масло вершкове – 100 грамів, сік лимонний – 1 чайна ложка, вода холодна – 4-6 столових ложок, гарбузове пюре – 300 грамів або цілий гарбуз – 1 кілограм, згущене молоко – 200 грамів, яйця – 2 штуки, сіль, мелена кориця, мускатний горіх, кардамон – за смаком.
Тісто
Начинка
Викласти начинку на тісто і випікати приблизно 40-60 хвилин при 175 градусах.
Атмосферний фронт, що рухається на схід розділить країну навпіл. Синоптики показали найтепліші та найхолодніші регіони…
Лов на спінінг залишається одним з найбільш універсальних і захоплюючих способів риболовлі. Вона вимагає розуміння…
Прогноз космічної погоди. Якою буде геомагнітна активність в останні дні осені?
CUKR замість PESEL UKR. Як українцям отримати трирічну карту, яка дає право на проживання у…
Грошей багато не буває. Як і на чому можуть заробляти українські пенсіонери?
Якщо шукаєте універсальну страву, яка виглядає апетитно, готується швидко та смакує всім без винятку, то…