Швидко і без особливих турбот отримати гарну випічку можна, використовуючи деякі секрети кулінарів.
Вершкове масло потрібно додавати у пісочне або дріжджове здобне тісто. Також у пісочне тісто дуже добре йде топлений жир (смалець). А ось для листкового тіста згодиться м’який маргарин.
Якщо розмішати соду у воді і зробити содову воду, а потім додати її у тісто на самому початку замісу, то вона може замінити дріжджі. Тісто з содовою водою буде легким і привабливим на вигляд.
Якщо за рецептом потрібне м’яке і липке тісто, його легше розкачати, якщо накрити зверху пергаментним папером. Або замість качалки скористатися пляшкою з холодною водою.
Тісто краще пропечеться, якщо з обох боків залишити трохи вільного місця, щоб йому було місце, куди рости. Краї випічки не слід змащувати яйцем, вони склеяться і не дозволять тісту підніматися.
Тумани, дощі й перші морози. Синоптики розповіли, де очікувати опади та різкі перепади температур.
Українці, які зіткнулися з перебоями в електропостачанні, змушені шукати надійних джерел резервного харчування. Портативна зарядна…
Фахівці стверджують, що потужні спалахи на Сонці не призведуть до суттєвого збурення магнітного поля у…
Що показали нові сорти картоплі 2025 року? Експерти назвали переможців і невдах минулого сезону.
Коли чекати максимальних геомагнітних збурень у грудні та як вберегтися від їх впливу. Що радять…
Сушка для рушників – це незамінний пристрій для ванної кімнати, який не тільки допоможе висушити…