Швидко і без особливих турбот отримати гарну випічку можна, використовуючи деякі секрети кулінарів.
Вершкове масло потрібно додавати у пісочне або дріжджове здобне тісто. Також у пісочне тісто дуже добре йде топлений жир (смалець). А ось для листкового тіста згодиться м’який маргарин.
Якщо розмішати соду у воді і зробити содову воду, а потім додати її у тісто на самому початку замісу, то вона може замінити дріжджі. Тісто з содовою водою буде легким і привабливим на вигляд.
Якщо за рецептом потрібне м’яке і липке тісто, його легше розкачати, якщо накрити зверху пергаментним папером. Або замість качалки скористатися пляшкою з холодною водою.
Тісто краще пропечеться, якщо з обох боків залишити трохи вільного місця, щоб йому було місце, куди рости. Краї випічки не слід змащувати яйцем, вони склеяться і не дозволять тісту підніматися.
Не всі продукти можна зберігати в морозильній камері. Деякі в таких умовах втрачають свої смакові…
Негода знищила врожай 2025 року. На нас чекає дефіцит соняшникової олії та надвисокі ціни.
Понаднормовий стаж — це трудовий стаж, який перевищує встановлену законом мінімальну норму. Людина, яка працювала…
Війна гальмує соцдопомогу. Що ховається за низьким прожитковим мінімумом?
Яка буде синоптична ситуація в країні?
Що обіцяють нам астрофізики на вівторок?