Швидко і без особливих турбот отримати гарну випічку можна, використовуючи деякі секрети кулінарів.
Вершкове масло потрібно додавати у пісочне або дріжджове здобне тісто. Також у пісочне тісто дуже добре йде топлений жир (смалець). А ось для листкового тіста згодиться м’який маргарин.
Якщо розмішати соду у воді і зробити содову воду, а потім додати її у тісто на самому початку замісу, то вона може замінити дріжджі. Тісто з содовою водою буде легким і привабливим на вигляд.
Якщо за рецептом потрібне м’яке і липке тісто, його легше розкачати, якщо накрити зверху пергаментним папером. Або замість качалки скористатися пляшкою з холодною водою.
Тісто краще пропечеться, якщо з обох боків залишити трохи вільного місця, щоб йому було місце, куди рости. Краї випічки не слід змащувати яйцем, вони склеяться і не дозволять тісту підніматися.
Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…
Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…
Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за…
Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.