Швидко і без особливих турбот отримати гарну випічку можна, використовуючи деякі секрети кулінарів.
Вершкове масло потрібно додавати у пісочне або дріжджове здобне тісто. Також у пісочне тісто дуже добре йде топлений жир (смалець). А ось для листкового тіста згодиться м’який маргарин.
Якщо розмішати соду у воді і зробити содову воду, а потім додати її у тісто на самому початку замісу, то вона може замінити дріжджі. Тісто з содовою водою буде легким і привабливим на вигляд.
Якщо за рецептом потрібне м’яке і липке тісто, його легше розкачати, якщо накрити зверху пергаментним папером. Або замість качалки скористатися пляшкою з холодною водою.
Тісто краще пропечеться, якщо з обох боків залишити трохи вільного місця, щоб йому було місце, куди рости. Краї випічки не слід змащувати яйцем, вони склеяться і не дозволять тісту підніматися.
Користувачі інтернету часто стикаються з проблемою малої швидкості передачі сигналу на ПК. І далеко не…
Втомилися від класичних маринадів? Спробуйте оригінальний рецепт із додаванням меду – ваші помідори заграють новими…
У жовтні Україна зазвичай переходить на зимовий час, чи не стане 2025 винятком, що керівництво…
Очікуване зниження цін на медикаменти так і не відбулося. Навпаки, після заборони маркетингових договорів ліки…
Перший віцепремʼєр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про нові цифрові сервіси, які найближчим…
Українцям нагадали про п'ять причин, через які їм можуть тимчасово припинити пенсійні нарахування. Не пропустіть,…