Кожна господиня має свій власний рецепт борщу і дізнатися всі тонкощі навряд чи вийде. Але все ж є певні хитрощі, яких треба дотримуватися під час приготування цієї страви.
Такими інгредієнтами для борщу як буряк, картопля, цибуля, квасоля та м’ясо навряд чи когось можна здивувати. Цей набір продуктів вважається стандартним та є у будь-якому рецепті борщу. Але є інгредієнти, які додаються за бажанням.
Селера додасть аромату та насиченості смаку. В борщ можна додавати як корінь, так і стебло селери.
Лимонний сік додасть нової ноти до смаку та збереже насичений колір страви.
Чайна ложка цукру не зробить борщ солодким, але допоможе краще розкритися іншим інгредієнтам.
Копчені груші (2-3 шт.) додадуть страві приємного аромату та смачного присмаку. Їх можна додавати як цілком, так і подрібненими.
Як правило, червоний наваристий борщ подається зі сметаною та свіжою зеленню укропу та петрушки. Якщо однієї сметани замало, то на її основі можна приготувати смачний соус. Для цього потрібно 2 голівки часнику очистити та пропустити через прес. Вимити та дрібно нарізати зелень укропу та петрушки. До сметани (200 г) додати часник, зелень, зелений та чорний перець, а також дрібку солі. Все як слід перемішати та додати до борщу перед подачею.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…
Частина отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги втратить її у 2025 році. Це пов'язано з ухваленням…
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…