Для споживача – перша підказка – це назва, і з цією назвою буде пов’язана ціна. Друга підказка – це ціна. Пломбір, якщо він виготовляється із справжнього молока чи інших молочних інгредієнтів, не коштуватиме дешево, порівняно з морозивом, у якому є комбінований склад сировини. Якщо ви бачите дешевий продукт, то він не може бути абсолютно якісним.
Якщо хочете купити максимально якісний продукт, слід купувати білий пломбір та вершкове морозиво. Треба завжди розуміти, що чим більше в морозиві екзотичних уподобань — манго, маракуйя інших екзотичних фруктів, то там однозначно не уникнути барвників та ароматизаторів.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…