П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяХочете вразити домашніх та гостей – приготуйте «кабачкове віяло»!

Хочете вразити домашніх та гостей – приготуйте «кабачкове віяло»!

Этот материал также доступен на русском языке
У цю страву неможливо не закохатися: оригінальна, красива, легка і ситна. Та й готувати «кабачкове віяло» дуже легко.

Записуйте рецепт, щоб не забути!

Інгредієнти:

2 молоденькі кабачки
3 невеликі помідори
2-3 великих печериці
1 велика цибулина
100 г копченої курячої грудки (можна замінити відвареною, а можна зовсім не класти м’ясо)
Половинка болгарського перцю
45 г сиру пармезан
1 зубчик часнику
Всі спеції та сіль за смаком

Приготування:

Кабачки нарізати вздовж пластини, не дорізаючи.

М’ясо, овочі, гриби нарізатимемо пластинками або шматочками, як вам більше подобається.
Пармезан натираємо на дрібній тертці.

Деко застилаємо пекарським папером. Викладаємо трохи цибулі та кладемо на нього кабачки. Далі кожен розріз покласти начинку.

Посипати приправами, а згори все присипати тертим сиром.

Відправляємо кабачкові віяла на 40 хвилин у розігріту духовку. Смачного!

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні