Статті

Як створити універсальний гардероб з елементами вишиванки

Магазин SVARGA пропонує поглянути на традиційну вишиванку з сучасного боку – франкова вишиванка, гуцульські кахлі, дизайнерські вироби зроблять ваш образ стильним та водночас по-справжньому українським.

Базовий гардероб

При виборі одягу ми завжди спираємося на ті вироби, що в нас вже є у шафі. Саме тому дуже важливо, щоб нам було на що спиратися – всі елементи гардеробу мають продовжувати один одного, доповнювати по кольорам та стилю. Серед класичних кольорів, які мають бути в шафі у кожного є: білий, бежевий, чорний, голубий, хакі, синій, бордо. Маневрувати з набором базових кольорів легко – при бажанні додати яскраві відтінки можна зробити акцент на аксесуарах, взутті або верхньому одязі. Базові елементи гардеробу, з яких можна впевнено створювати основу є:

  • Біла сорочка, яка є незамінною для сучасної людини. Це настільки універсальний інструмент, що його можна одягати майже під будь-що. На низ одягаючи штани, джинси або спідницю ви ніколи не прогадаєте. Щоб зробити свій образ особливим за допомогою сорочки – ви можете додати у свою шафу українську вишиванку, велике різноманіття яких представлене у всіх кольорах та відтінках.
  • Голубі та чорні джинси сміливо можна одягати не тільки під вільний образ, але й під строгий. Класичний піджак під джинси надасть вашому образу легкості та зручності.
  • Сукня міді вільного крою на літо просто необхідна. Чорна сукня у гардеробі ніколи не завадить, а для особливих випадків можна придбати легку сукню з елементами вишивки, які ви знайдете за посиланням https://svarga.ua/zhinkam/vyshyti-sukni/.
  • Однотонні майки бежевого, білого та чорного кольорів підійдуть під будь-який низ у спекотну погоду. У більш прохолодний час їх можна замінити лонгслівами.

Відштовхуючись від вашого способу життя ви можете віддавати перевагу яскравішим або стриманішим кольорам, трикотажним матеріалам або нетягнучим. Українські вишиванки переважно робляться з вільним кроєм, тому в них не буде спекотно, а вільності рухів ніщо не заважатиме.

Символ вишиванки

Одяг не тільки виконує роль захисту нашого тіла та його прикрашання. Він несе під собою певний посил, який ми транслюємо у світ. Таким чином відповідальність за те, що ми говоримо через свій гардероб, також лежить саме на нас. Вишиванки, які український народ старанно розроблював ще з XVI століття, несуть під собою посил волі, єдності та сили. Елемент вишивки назавжди став символом свободи, особливо в межах традиції українського народу.

Метки: вишиванка

Новое на сайте

  • Новини

Розпочався прийом заявок на грошову допомогу від Карітас – як взяти участь у програмі

В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…

17/05/2024 09:16
  • Новини

В одній з областей видається гуманітарна допомога – як отримати продуктовий набір

Благодійна організація допомагає жителям України, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

17/05/2024 07:32
  • Новини

Свята та народні прикмети 17 травня – навіщо цього дня потрібно з’їсти страву з картоплі

17 травня в Україні відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства. Православні вшановують пам'ять апостола…

17/05/2024 06:27
  • Новини

Візьміть банку кукурудзи та яблуко: найсмачніший салат за 5 хвилин – готуватимете кожні вихідні

Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…

17/05/2024 05:26
  • Домашній адвокат
  • Статті

У яких випадках потрібна допомога адвоката з аліментів?

Турбота про дитину — це, мабуть, один із найважливіших обов'язків батьків. Вони повинні опікуватися, навчати,…

16/05/2024 23:59
  • Новини

Ці стрижки ніколи не виходять із моди: з такою зачіскою ви завжди будете на висоті

Якщо ви бажаєте завжди мати актуальний вигляд, досить обрати одну з цих стрижок. Яким буде…

16/05/2024 23:31