«Огірки – 1 кілограм, часник – 5-6 зубчиків, кріп – половина пучка, листя хрону – 3-4 листи, вода – 1 літр, сіль – 1 столова ложка, чорний перець горошком – половина чайної ложки.
З двох боків зрізати в огірків кінчики, крупно нарізати часник.
Огірки викласти шарами у каструлю, перекладаючи часником, гілочками кропу і листям хрону.
Додати у воду сіль та перець, довести до кипіння.
Залити огірки гарячим розсолом, зверху накрити тарілкою і придавити невеликим вантажем, щоб вони не спливли.
Залиште огірки на 8-12 годин при кімнатній температурі.
Василь Федорович, Миколаївська обл.»
Російські війська продовжують вбивати мирних жителів України. На фронті ситуація залишається складною.
Названо суми підвищення пенсійних виплат та дати, коли це відбудеться.
Смажені страви вважаються менш корисними, а через використання невідповідних жирів можуть ставати навіть шкідливими.
22 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день людей із порушеннями мови. Християни вшановують пам'ять святого…
Для приготування оригінального та смачного торта зовсім не обов'язково купувати яйця чи вершкове масло, є…
Пишна фігура та нестандартні форми – зовсім не привід засмучуватися та відмовляти собі у красивих…