Ми не могли встояти від спокуси спробувати такий популярний новий рецепт.
А чи знаєте ви, що суфле – страва французького походження з яєчних жовтків, змішаних з різноманітними інгредієнтами, куди потім додають збиті доби. Може бути основною стравою або солодким десертом.
Яйця – 4 шт.
Шоколад – 100 гр.
Сир – 300 гр.
Залишіть суфле охолонути протягом 10 хвилин, перекладіть його з форми і залиште повністю остигати.
Охолоджене суфле присипте цукровою пудрою або шоколадною стружкою, подавайте нарізавши на порційні шматочки.
Соціальна реформа для біженців у Польщі в дії. Кому залишать пільги та як зміниться допомога…
Хочете отримати рекордний урожай наступного року? Секрет у простому, але перевіреному прийомі.
Південна Корея унікальна країна, попри те, що на її культуру багато в чому впливають Японія…
Приготуйте торт «Імператор» за доступними інгредієнтами і без зайвих зусиль. Рідні та гості будуть у…
Шахраї атакують через соцмережі. Українців закликають не брати участі в «банківських опитуваннях»
Деякі українці можуть вийти на пенсію раніше завдяки праву на зарахування подвійного стажу. Хто може…