Ми не могли встояти від спокуси спробувати такий популярний новий рецепт.
А чи знаєте ви, що суфле – страва французького походження з яєчних жовтків, змішаних з різноманітними інгредієнтами, куди потім додають збиті доби. Може бути основною стравою або солодким десертом.
Яйця – 4 шт.
Шоколад – 100 гр.
Сир – 300 гр.
Залишіть суфле охолонути протягом 10 хвилин, перекладіть його з форми і залиште повністю остигати.
Охолоджене суфле присипте цукровою пудрою або шоколадною стружкою, подавайте нарізавши на порційні шматочки.
Безоплатна приватизація житла, якою українці користуються понад три десятиліття, може залишитися в минулому. Парламент готується…
Копчене м’ясо чи риба у багатьох асоціюється зі святковим столом і яскравим смаком. При цьому…
Багато господарів щиро дивуються: кури є, корм є, а яєць — обмаль. У хід іде…
Щоб озима цибуля дала великий урожай і не пускала стрілки, взимку їй необхідне правильне підживлення.…
Прикрашена ялинка рахується невіддільною частиною зимових свят, але її справжній сенс часто залишається поза увагою.…
У Пенсійному фонді України заявили, що частині українських пенсіонерів збільшать пенсійні виплати. Хто та скільки…