Понеділок, 25 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРайський десерт: смак, наче кусаєш хмари

Райський десерт: смак, наче кусаєш хмари

Этот материал также доступен на русском языке
До вихідних, коли сім'я відпочиває чи приходять гості, хочеться до чаю смачне та солодке. Торт-суфлі готується всього з трьох інгредієнтів і вже встиг завоювати популярність, отримавши величезну кількість уражених відгуків.

Ми не могли встояти від спокуси спробувати такий популярний новий рецепт.

А чи знаєте ви, що суфле – страва французького походження з яєчних жовтків, змішаних з різноманітними інгредієнтами, куди потім додають збиті доби. Може бути основною стравою або солодким десертом.

Інгредієнти:

Яйця – 4 шт.
Шоколад – 100 гр.
Сир – 300 гр.

Як приготувати торт-суфлі «Белла»:

  • Розтопіть шоколад і залиште розплавлену масу пристигнути.
  • Збийте яєчні жовтки з сиром до однорідної консистенції.
  • Білки збийте до стійких піків і обережно з’єднайте з сирно-шоколадною масою.
  • Перемішуйте силіконовою лопаткою знизу вгору.
  • Викладіть суміш у круглу форму діаметром близько 20 сантиметрів, попередньо покривши дно пергаментом.
  • Розташуйте форму в деку з водою так, щоб рідина покривала її наполовину.
  • Випікайте в духовці 50-55 хвилин при температурі 180 градусів.

Залишіть суфле охолонути протягом 10 хвилин, перекладіть його з форми і залиште повністю остигати.

Як подавати

Охолоджене суфле присипте цукровою пудрою або шоколадною стружкою, подавайте нарізавши на порційні шматочки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні