Кожна господиня має своє, те, що вона тримає на озброєнні і коли приходить час, користується ним. Ми розповімо кілька хитрощів, пов’язаних із готуванням, зберіганням продуктів, а ви берете на замітку, якщо поки що не знали цього.
Якщо в печі або духовці немає термометра, температуру можна визначити приблизно, кинувши туди дрібку борошна.
При приготуванні сирників додайте до тесту трохи рослинної олії. Сирники виходять смачнішими та пишнішими.
Щоб фрикадельки у супі не розвалювалися, їх можна обсмажити. Кульки з фаршу покриються скоринкою і збережуть свою форму при варінні.
Зверніть увагу, очищені горіхи не можна зберігати при кімнатній температурі, згодом вони гірчитимуть. Викладіть їх у герметичний контейнер і заморозьте. Це допоможе зберегти їхні корисні властивості та приємний смак.
У 2025 році в Україні 26 років страхового стажу недостатньо, щоб отримати пенсію за віком…
Субсидії не для всіх. Яку довідку потрібно мати перед початком опалювального сезону?
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.