Кожна господиня має своє, те, що вона тримає на озброєнні і коли приходить час, користується ним. Ми розповімо кілька хитрощів, пов’язаних із готуванням, зберіганням продуктів, а ви берете на замітку, якщо поки що не знали цього.
Якщо в печі або духовці немає термометра, температуру можна визначити приблизно, кинувши туди дрібку борошна.
При приготуванні сирників додайте до тесту трохи рослинної олії. Сирники виходять смачнішими та пишнішими.
Щоб фрикадельки у супі не розвалювалися, їх можна обсмажити. Кульки з фаршу покриються скоринкою і збережуть свою форму при варінні.
Зверніть увагу, очищені горіхи не можна зберігати при кімнатній температурі, згодом вони гірчитимуть. Викладіть їх у герметичний контейнер і заморозьте. Це допоможе зберегти їхні корисні властивості та приємний смак.
Фальшивомонетники змінили тактику: тепер у ході не лише підроблені гривні, а й долари з євро…
У міській квартирі і навіть у багатоповерховому будинку зненацька можуть з'явитися мурахи. Їхня поява пов'язана…
В Україні починають перевіряти релігійні організації на наявність зв'язків із церквою, керованою з Москви.
Чому одні країни мають ядерну зброю, а інші — ні? Як Індія та Пакистан стали…
У повсякденному стресовому житті чимало людей, особливо старшого віку, звикають до пігулок не лише фізично,…
Картопляна запіканка – це смачно, ситно і недорого. Цей рецепт відрізняється тим, що м'ясний фарш…