Кожна господиня має своє, те, що вона тримає на озброєнні і коли приходить час, користується ним. Ми розповімо кілька хитрощів, пов’язаних із готуванням, зберіганням продуктів, а ви берете на замітку, якщо поки що не знали цього.
Якщо в печі або духовці немає термометра, температуру можна визначити приблизно, кинувши туди дрібку борошна.
При приготуванні сирників додайте до тесту трохи рослинної олії. Сирники виходять смачнішими та пишнішими.
Щоб фрикадельки у супі не розвалювалися, їх можна обсмажити. Кульки з фаршу покриються скоринкою і збережуть свою форму при варінні.
Зверніть увагу, очищені горіхи не можна зберігати при кімнатній температурі, згодом вони гірчитимуть. Викладіть їх у герметичний контейнер і заморозьте. Це допоможе зберегти їхні корисні властивості та приємний смак.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…