П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКулінарна скарбничка: маленькі секрети великої кухні

Кулінарна скарбничка: маленькі секрети великої кухні

Этот материал также доступен на русском языке
Багато часу в житті жінки забирає кухня та готування. Деякі досвідчені господині мають різні хитрощі, щоб скоротити час перебування на цій території або не скоротити, але полегшити свою роботу там.

Кожна господиня має своє, те, що вона тримає на озброєнні і коли приходить час, користується ним. Ми розповімо кілька хитрощів, пов’язаних із готуванням, зберіганням продуктів, а ви берете на замітку, якщо поки що не знали цього.

Маленькі секрети великої кухні

Якщо в печі або духовці немає термометра

Якщо в печі або духовці немає термометра, температуру можна визначити приблизно, кинувши туди дрібку борошна.

  • Якщо борошно пожовкне, а за 30 секунд потемніє – температура приблизно 220-240 градусів.
  • Якщо кинуте в піч борошно миттєво обвуглюється, температура приблизно 270-280 градусів.
  • Коли борошно жовтіє поступово – температура у печі 180-200 градусів.

Секрет смачних та пишних сирників

При приготуванні сирників додайте до тесту трохи рослинної олії. Сирники виходять смачнішими та пишнішими.

Як зберегти форому фрикадельок у супі

Щоб фрикадельки у супі не розвалювалися, їх можна обсмажити. Кульки з фаршу покриються скоринкою і збережуть свою форму при варінні.

Чому очищені горіхи можуть гірчити

Зверніть увагу, очищені горіхи не можна зберігати при кімнатній температурі, згодом вони гірчитимуть. Викладіть їх у герметичний контейнер і заморозьте. Це допоможе зберегти їхні корисні властивості та приємний смак.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні