Простий та швидкий рецепт приготування ПП-піци з вівсянки
Піца – улюблений багатьма продукт, але досить калорійний, адже основа готується з пшеничного борошна. Тому ті, хто дотримується правильного харчування, відмовляють собі в задоволенні поласувати улюбленою стравою.
Як варіант – зробити низькокалорійну основу для піци з вівсяних пластівців. ПП-піца з вівсянки готується просто та швидко, при цьому використовуються найпростіші інгредієнти. Таку піцу можна готувати не лише у духовці, а й на сковороді.
Щоб приготувати пп-піцу, можна взяти як звичайний геркулес, так і перемелений. Знадобиться також жирний кефір, сир середньої жирності, яйця.
Для випікання основи для піци буде достатньо 10 хвилин.
А ось начинка та соус до страви може бути найрізноманітнішими, до смаку. Досить змастити основу томатним соусом, але до нього можна додати і мариновані огірки, часник.
У нашому пп-варіанті до соусу ще додають трохи натурального йогурту.
У начинку для піци кладуть гриби, м’ясо, рибу, куряче філе, сир.
Ми радимо перед подачею, викласти зверху на блюдо слайси з авокадо.
Приготування
- Змішати в блендері пластівці, яйця, сир, кефір, соду та сіль.
- Викласти тісто на пергамент у вигляді кола.
- Випікати 10 хвилин|мінути| при температурі 180 С.
- Зробити соус на основі томатної пасти, розчавленого часнику та йогурту.
- Змастити готову основу соусом, посипати орегано.
- Відварити філе, нарізати дрібними кубиками.
- Нарізати кільцями помідори, натерти сир на великій тертці.
- Викласти начинку згори на соус, поставити в духовку на 7 хвилин.
- Нарізати пластинками авокадо, прикрасити піцу.