Полуницю найкраще їсти свіжою, а нетримати її в холодильнику. Купуючи полуницю, вибирайте темно-червоні ягоди без вм’ятин. Якщо ягоди все ж таки доведеться залишити в холодильнику на деякий час – не мийте їх попередньо і не обривайте хвостики. Мити полуницю потрібно безпосередньо перед їжею, даючи воді добре стекти.
Стандартне поєднання для полуниці – з цукром та вершками. Урізноманітнити десертні варіанти можна не тільки будь-якими іншими молочними продуктами (сирогом, йогуртом), але й вершковими або навіть гострими сирами, такими як бри або пармезан.
А винахідливі гурмани вигадали шарлотку з полуниці.
Інгредієнти: полуниця – 350 грамів, борошно – 250 грамів, вершкове масло – 50 грамів, яйця – 2 штуки, цукор – 150 грамів, жирна сметана – 120 грамів, пакетик розпушувача, сіль та терта цедра – за смаком.
Нагрійте духовку до 170 градусів і випікайте шарлотку до готовності 35-40 хвилин.
Український уряд планує зробити щорічну виплату "Тепла зима" постійною та готовий виділити 4,3 млрд гривень…
Два мальовничі українські села потрапили до рейтингу ООН серед 52 найкращих туристичних сіл із 270…
В Україні змінили процедуру оформлення пільг – тепер потрібно менше документів і одна заява замість…
Чимало людей працюють на неповний робочий день, але не всі знають, як це впливає на…
Навіть найкращий рецепт не врятує квашену капусту, якщо обрати неправильний посуд. Деякі матеріали не лише…
Пенсія в Україні може бути перерахована, якщо пенсіонер після її призначення продовжує працювати. Це передбачено…