Полуницю найкраще їсти свіжою, а нетримати її в холодильнику. Купуючи полуницю, вибирайте темно-червоні ягоди без вм’ятин. Якщо ягоди все ж таки доведеться залишити в холодильнику на деякий час – не мийте їх попередньо і не обривайте хвостики. Мити полуницю потрібно безпосередньо перед їжею, даючи воді добре стекти.
Стандартне поєднання для полуниці – з цукром та вершками. Урізноманітнити десертні варіанти можна не тільки будь-якими іншими молочними продуктами (сирогом, йогуртом), але й вершковими або навіть гострими сирами, такими як бри або пармезан.
А винахідливі гурмани вигадали шарлотку з полуниці.
Інгредієнти: полуниця – 350 грамів, борошно – 250 грамів, вершкове масло – 50 грамів, яйця – 2 штуки, цукор – 150 грамів, жирна сметана – 120 грамів, пакетик розпушувача, сіль та терта цедра – за смаком.
Нагрійте духовку до 170 градусів і випікайте шарлотку до готовності 35-40 хвилин.
Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.
Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…
Зміна сезону часто викликає посилення симптомів хронічних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, грибка, алергії.
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…