Полуницю найкраще їсти свіжою, а нетримати її в холодильнику. Купуючи полуницю, вибирайте темно-червоні ягоди без вм’ятин. Якщо ягоди все ж таки доведеться залишити в холодильнику на деякий час – не мийте їх попередньо і не обривайте хвостики. Мити полуницю потрібно безпосередньо перед їжею, даючи воді добре стекти.
Стандартне поєднання для полуниці – з цукром та вершками. Урізноманітнити десертні варіанти можна не тільки будь-якими іншими молочними продуктами (сирогом, йогуртом), але й вершковими або навіть гострими сирами, такими як бри або пармезан.
А винахідливі гурмани вигадали шарлотку з полуниці.
Інгредієнти: полуниця – 350 грамів, борошно – 250 грамів, вершкове масло – 50 грамів, яйця – 2 штуки, цукор – 150 грамів, жирна сметана – 120 грамів, пакетик розпушувача, сіль та терта цедра – за смаком.
Нагрійте духовку до 170 градусів і випікайте шарлотку до готовності 35-40 хвилин.
Мікрохвильова піч давно стала незамінною на кухні: вона швидко розігріває їжу та економить час. Проте…
Чи входить військова служба в Україні до страхового стажу, чи зараховується до вислуги років і…
В Україні стартувала виплата тисячі від Зеленського, проте не усі громадяни, хто подав заявки, отримують…
Повірка лічильника газу — це не просто формальність, а перевірка точності та справності приладу, який…
Базову соціальну допомогу можить отримувати не лише малозабезпечені родини, особи з інвалідністю, але й пенсіонери.…
6 грудня за новоюліанським календарем і 19 грудня за юліанським ми відзначаємо свято Миколая. Хто…