При правильному приготуванні та застосуванні ця сировина допоможе в лікуванні інших захворювань і станів.
Розповідає православна травниця Любов Харитонова:
«Квіти липи усі ви знаєте. А про листя липи й не чули.
Листочки липи – потужні антигіпоксанти: вони прибирають кисневе голодування клітин головного мозку. Квіти і листя липи, до того ж, розріджують кров. Мама казала мені, що у голодний час вони їли листя липи. Організм ставав міцнішим, підвищувався імунітет.
Листя липи можна збирати весь час, не лише навесні.
До речі, деяке листя – наприклад, берези, клена – потрібно використовувати жовтим. До осені воно накопичує речовину, яка потрібна нашому організму.
Листя берези можна використовувати до облітання.
А жовте листя клена потрібне тим, хто має суглобові хвороби. Якщо ви по три листочки заварюватимете і питимете, солі йтимуть геть».
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…