При правильному приготуванні та застосуванні ця сировина допоможе в лікуванні інших захворювань і станів.
Розповідає православна травниця Любов Харитонова:
«Квіти липи усі ви знаєте. А про листя липи й не чули.
Листочки липи – потужні антигіпоксанти: вони прибирають кисневе голодування клітин головного мозку. Квіти і листя липи, до того ж, розріджують кров. Мама казала мені, що у голодний час вони їли листя липи. Організм ставав міцнішим, підвищувався імунітет.
Листя липи можна збирати весь час, не лише навесні.
До речі, деяке листя – наприклад, берези, клена – потрібно використовувати жовтим. До осені воно накопичує речовину, яка потрібна нашому організму.
Листя берези можна використовувати до облітання.
А жовте листя клена потрібне тим, хто має суглобові хвороби. Якщо ви по три листочки заварюватимете і питимете, солі йтимуть геть».
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…