Лимони, як і інші цитрусові, покриті яскравою запашною шкіркою. Вона складається з внутрішнього та зовнішнього шарів, кожен з яких має характерний смак. Внутрішній білий шар має гіркуватий смак і не використовується у кулінарії.
Зовнішній шар шкірки пряний та ароматний. Саме його використовують у приготуванні страв. Найпоширеніший спосіб застосування цедри – додавання її у десерти і солодку випічку.
Цедру бажано використовувати відразу ж, оскільки з часом вона втрачає і аромат, і смак.
Читайте також, як правильно вибирати цитрусові.
Чи потрібно залишати листя на пасинках винограду й навіщо це робити. Пояснює експерт.
Для приготування улюбленого десерту багато часу не знадобиться! Обов'язково спробуйте цей "спрощений" рецепт, який за…
Частина українців можуть подати заявки на сім видів грошової допомоги. Кого це стосується та як…
Частина внутрішньо переміщених осіб можуть втратити державну допомогу на проживання. Які зміни набудуть чинності найближчим…
Частина українців можуть отримати безоплатні продукти харчування від благодійного фонду. Реєстрацію здійснюють щотижня.
Частина пенсіонерів не може скористатися своїми пенсійними виплатами, оскільки їх "заморозили". Кого це стосується та…