Лимони, як і інші цитрусові, покриті яскравою запашною шкіркою. Вона складається з внутрішнього та зовнішнього шарів, кожен з яких має характерний смак. Внутрішній білий шар має гіркуватий смак і не використовується у кулінарії.
Зовнішній шар шкірки пряний та ароматний. Саме його використовують у приготуванні страв. Найпоширеніший спосіб застосування цедри – додавання її у десерти і солодку випічку.
Цедру бажано використовувати відразу ж, оскільки з часом вона втрачає і аромат, і смак.
Читайте також, як правильно вибирати цитрусові.
Якщо ви хочете приготувати розсипчастий та ароматний рис, то радимо при приготуванні додати лише один…
Більшість садівників, помітивши клей на деревах, нічого не роблять, вважаючи цей симптом незначним, проте що…
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…