Можна подавати їх із гарнірами, соусами, салатами і саме по собі. Це чудова смачна страва, яка відмінно підходить для подачі на святковий стіл.
Щоб приготувати голубці з виноградного листя не лише навесні, а й у будь-яку пору року, їх можна засолити. Для цього підходить тільки молоде виноградне листя, тому заготовляти його потрібно навесні.
Чекаємо не менше 1,5 місяця, після чого вже можна буде використовувати листя для приготування долми. Попереднє вимочування заготовленого виноградного листя не потрібне.
Якщо не відкривається банка з кришкою, що загвинчується, помістіть її догори дном у каструлю з гарячою водою. Зачекайте кілька хвилин, вийміть її, протріть. Вона легко відкриється.
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…
18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…
Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…
Багато господинь віддають перевагу при пранні у пральній машині порошкам. Але саме порошок може спричинити…
В умовах підвищеної напруженості та воєнного стану важливість юридичного захисту для військовозобов'язаних стає ключовим аспектом.…
Збирати добрі врожаї фруктів садівникам заважають не лише хвороби, а й шкідливі комахи. Але є…