Іноді бувають такі ситуації, коли треба швидко приготувати піцу, але немає часу чекати на підйом дріжджового тіста. В цьому випадку може допомогти рецепт піци швидкого приготування. Основа виходить тонкою та дуже смачною. Начинку для піци можна взяти на власний смак, додати печериці, болгарський перець і т.д.
Інгредієнти:
- борошно – 350 г,
- йогурт (кефір) – 150 г,
- розпушувач – половина чайної ложки,
- щіпка солі.
Як готувати
- У велику миску вилити йогурт, додати борошно, розпушувач, сіль і замісити тісто.
- Якщо тісто занадто липке, можна додати трохи борошна.
- Розкачати тісто, щоб вийшло коло приблизно 30 см у діаметрі. Зробити по краю бортик.
- Викласти тісто на деко, змащене олією.
- Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин|.
- Дістати корж з духовки, змастити його кетчупом, викласти начинку (будь-яку), посипати сиром.
- Випікати ще 6-8 хвилин, доки сир не розплавиться.