Горіхи – 100 грамів, звичайна вівсянка – 400 грамів, будь-які сухофрукти за смаком – 100 грамів, окріп – 300 мілілітрів, швидкорозчинна кава або какао – 3 столові ложки, розпушувач – 1 чайна ложка, курячі яйця – 2 штуки, мед – 3 столові ложки, рослинна олія – за смаком.
У сухофрукти додати подрібнені горіхи і змішати з вівсянкою. Додати розпушувач, каву або какао і залити окропом. Тепер вбити яйця і покласти мед. Усі інгредієнти ретельно перемішати і дати постояти 10-15 хвилин. Отримане тісто помістити в змащену олією форму.
Випікати кекс 50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Яйця – 2 штуки, кефір – 1 склянка, сода – 0,5 чайної ложки, борошно – 1 склянка, сир твердий – 250 грамів, сосиски – 200 грамів, сіль та зелень – за смаком.
Налити в миску кефір, додати соду, розмішати і дати суміші постояти 5 хвилин. Збити яйця зі щіпкою солі в окремій великій мисці. Влити в суміш з яйцями кефір, додати борошно і добре перемішати. Тісто за консистенцією має бути таким, як на оладки.
Поставити духовку розігріватися до 200 градусів. Натерти сир на тертці, дрібно нарізати зелень і сосиски на шматочки, додати в тісто і перемішати. Форму для випікання змастити вершковим маслом. Посипати панірувальними сухарями або манкою. Викласти тісто у форму і розрівняти.
Поставити пиріг випікатися в духовку на 25 хвилин.
М’ясний фарш – 500 грамів, яйця – 1 штука, цибуля – 2 штуки, зубчик часнику – 2 штуки, перець солодкий – 1 штука, батон – 100 грамів, томатна паста – 3 столові ложки, олія соняшникова – 3 столові ложки, болгарський перець – 1 штука, зелень, сіль, перець та панірувальні сухарі – за смаком.
Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Нагріти сковороду з олією і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Перець очистити від серцевини і нарізати маленькими квадратиками, а зелень подрібнити. Батон замочити у воді, потім віджати.
У фарш додайте пасеровану цибулю, часник, батон, яйце, перець та зелень. Посолити, поперчити і добре перемішати. Сформувати із фаршу хліб. Форму змастити рештою олії, посипати панірувальними сухарями і викласти на неї м’ясний хлібець. Зверху змастити томатною пастою.
Запікати 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…