Горіхи – 100 грамів, звичайна вівсянка – 400 грамів, будь-які сухофрукти за смаком – 100 грамів, окріп – 300 мілілітрів, швидкорозчинна кава або какао – 3 столові ложки, розпушувач – 1 чайна ложка, курячі яйця – 2 штуки, мед – 3 столові ложки, рослинна олія – за смаком.
У сухофрукти додати подрібнені горіхи і змішати з вівсянкою. Додати розпушувач, каву або какао і залити окропом. Тепер вбити яйця і покласти мед. Усі інгредієнти ретельно перемішати і дати постояти 10-15 хвилин. Отримане тісто помістити в змащену олією форму.
Випікати кекс 50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Яйця – 2 штуки, кефір – 1 склянка, сода – 0,5 чайної ложки, борошно – 1 склянка, сир твердий – 250 грамів, сосиски – 200 грамів, сіль та зелень – за смаком.
Налити в миску кефір, додати соду, розмішати і дати суміші постояти 5 хвилин. Збити яйця зі щіпкою солі в окремій великій мисці. Влити в суміш з яйцями кефір, додати борошно і добре перемішати. Тісто за консистенцією має бути таким, як на оладки.
Поставити духовку розігріватися до 200 градусів. Натерти сир на тертці, дрібно нарізати зелень і сосиски на шматочки, додати в тісто і перемішати. Форму для випікання змастити вершковим маслом. Посипати панірувальними сухарями або манкою. Викласти тісто у форму і розрівняти.
Поставити пиріг випікатися в духовку на 25 хвилин.
М’ясний фарш – 500 грамів, яйця – 1 штука, цибуля – 2 штуки, зубчик часнику – 2 штуки, перець солодкий – 1 штука, батон – 100 грамів, томатна паста – 3 столові ложки, олія соняшникова – 3 столові ложки, болгарський перець – 1 штука, зелень, сіль, перець та панірувальні сухарі – за смаком.
Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Нагріти сковороду з олією і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Перець очистити від серцевини і нарізати маленькими квадратиками, а зелень подрібнити. Батон замочити у воді, потім віджати.
У фарш додайте пасеровану цибулю, часник, батон, яйце, перець та зелень. Посолити, поперчити і добре перемішати. Сформувати із фаршу хліб. Форму змастити рештою олії, посипати панірувальними сухарями і викласти на неї м’ясний хлібець. Зверху змастити томатною пастою.
Запікати 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці.
Перша весняна зелень, перші ніжні овочі і, звичайно, салат з редиски - це прикмети квітня.…
В Україні працює система безоплатної правової допомоги. Вона допомагає людям вирішувати юридичні питання, зокрема в…
З січня 2025 року змінено правила встановлення інвалідності та призначення пенсій за інвалідністю. Відповідні зміни…
Хочете отримати хороший урожай полуниці? Не забудьте вчасно внести правильне підживлення. Розповідаємо про найефективніше.
Великдень не за горами, тож варто запастися рецептами святкових страв. Обов'язково спробуйте приготувати цю сирну…
Комунальники попередили про те, що не приймуть показання лічильників у частини українців. Хто опинився в…