Фітонциди допомагають знищувати хвороботворні бактерії, зміцнювати судини і стимулювати імунну систему організму.
Але, на жаль, усім ці овочі їсти не можна – існують протипоказання.
У тих, хто схильний до полінозу, можуть виникати алергічні реакції.
Зустрічається непереносимість цибулі: вона виникає, коли організм неспроможний переробляти вуглевод фукозу, що міститься в цибулі. Після його вживання виникають здуття, неприємні симптоми нетравлення. До речі, гіперчутливість до часнику буває набагато рідше, ніж, наприклад, до молока, морепродуктів, арахісу або яєць.
Цибуля і часник протипоказані при захворюваннях шлунково-кишкового тракту – гастритах, виразках, холециститі, панкреатитах. Якщо в шлунково-кишковому тракті є подразнення або запалення, сильнодіючі компоненти овочів спровокують загострення.
1 травня в Україні святкують Міжнародний день праці, День глобального кохання та Міжнародний день соняшника.…
Салати – це обов'язкова складова святкового меню, хоча чому не порадувати себе смачним салатом у…
Бур'яни з'являються на наших ділянках разом із культурними рослинами, а іноді й раніше. До яких…
1 травня очікується сонячна погода без опадів у всій Україні.
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
Для тих, хто пече паски самостійно, дуже важливо, щоб вони вийшли пишними ароматними, здобними, щоб…