Крім того, квашені овочі можуть допомогти організму позбутися токсинів, а велика кількість харчових волокон надовго позбавляє відчуття голоду.
Молочна кислота, що утворюється при квашенні, покращує процес травлення їжі, стимулює зростання корисної мікрофлори.
У холодну пору року лікарі радять обов’язково включати до раціону квашену капусту або яблука, оскільки вони нормалізують роботу кишечника, зміцнюють імунітет, захищають від збудників застуди, знижують рівень холестерину і заповнюють запаси вітамінів та мінералів.
При цьому потрібно стежити за загальною кількістю споживаної солі.
Квашені продукти мають становити не більше третини від денного раціону. Це приблизно половина склянки квашених овочів на один прийом їжі. Їх краще їсти у першій половині дня.
При цьому квашені продукти не потрібно плутати зі шкідливішими маринованими, які готують з додаванням оцту.
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження військового стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…