Крім того, квашені овочі можуть допомогти організму позбутися токсинів, а велика кількість харчових волокон надовго позбавляє відчуття голоду.
Молочна кислота, що утворюється при квашенні, покращує процес травлення їжі, стимулює зростання корисної мікрофлори.
У холодну пору року лікарі радять обов’язково включати до раціону квашену капусту або яблука, оскільки вони нормалізують роботу кишечника, зміцнюють імунітет, захищають від збудників застуди, знижують рівень холестерину і заповнюють запаси вітамінів та мінералів.
При цьому потрібно стежити за загальною кількістю споживаної солі.
Квашені продукти мають становити не більше третини від денного раціону. Це приблизно половина склянки квашених овочів на один прийом їжі. Їх краще їсти у першій половині дня.
При цьому квашені продукти не потрібно плутати зі шкідливішими маринованими, які готують з додаванням оцту.
На розмір пенсійної виплати найбільше впливають два важливі показники: тривалість страхового стажу та розмір заробітної…
Верховна Рада України розгляне у другому читанні законопроєкт №12301 «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо…
У четвер в Україні буде тепло, кажуть метеорологи. Лише на північному сході буде свіжішим -…
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Виноград - це чудовий осінній продукт, який варто включати до раціону для підтримки здоров'я в…
Уявіть, що вам постійно говорять: «Ти забуваєш усе підряд», «Цього не було». На перший погляд,…