Крім того, квашені овочі можуть допомогти організму позбутися токсинів, а велика кількість харчових волокон надовго позбавляє відчуття голоду.
Молочна кислота, що утворюється при квашенні, покращує процес травлення їжі, стимулює зростання корисної мікрофлори.
У холодну пору року лікарі радять обов’язково включати до раціону квашену капусту або яблука, оскільки вони нормалізують роботу кишечника, зміцнюють імунітет, захищають від збудників застуди, знижують рівень холестерину і заповнюють запаси вітамінів та мінералів.
При цьому потрібно стежити за загальною кількістю споживаної солі.
Квашені продукти мають становити не більше третини від денного раціону. Це приблизно половина склянки квашених овочів на один прийом їжі. Їх краще їсти у першій половині дня.
При цьому квашені продукти не потрібно плутати зі шкідливішими маринованими, які готують з додаванням оцту.
Бренд MESSIKA, заснований у 2005 році Валері Мессікою в Парижі, є яскравим прикладом еволюції ювелірного…
Уряд розширив перелік торгових мереж у межах програми «Зимова підтримка». Отриману тисячу гривень тепер можна…
У соцмережах шириться інформація про нібито скасування паспортів-книжечок і можливі штрафи для пенсіонерів. Юрист пояснив,…
Автомобілі ЗАЗ заслужили репутацію простих і доступних машин, якими легко володіти та недорого утримувати. Їх…
Хліб часто втрачає свіжість уже за день-два, але правильне зберігання допоможе уникнути цього. Простий прийом…
Несплата комунальних послуг може призвести до серйозних наслідків — від нарахування боргу до звернення постачальника…