Статті

Рецепти на Новий рік: бутерброди на святковий стіл

Господиням сподобається дуже простий і швидкий рецепт бутербродів, які зроблять новорічний стіл яскравішим і ошатним, а гостей – ситими.

Інгредієнти (на 9 шт.):

Багет-1 шт.
Листя салату
Помідори чері
Шинка (скибочки) – 9 шт.
Замість шинки можна використовувати бекон чи ковбасу, виходить смачно

Для сирної начинки:

Твердий сир-100 г
Часник-1 зубчик
Майонез або сметана для заправки

Приготування:

  • Сир натерти на тертці, додати часник (через прес), майонез або сметану, перемішати.
  • Багет нарізати на скибочки, трохи підрум’янити на сухій сковороді або грилі.
  • На багет викласти сирну начинку, лист салату, потім скибочки шинки, прикрасити помідорами чері.

Новое на сайте

  • Новини

Мобільні тарифи для пенсіонерів у 2026 році: де найменша ціна та більше послуг

У 2026 році мобільний зв’язок для українців віком 60+ залишається важливою статтею витрат, тому вибір…

22/12/2025 15:30
  • Новини

Святковий рулет зі свинини з чорносливом до новорічного столу: простий рецепт

Соковитий, ароматний і ефектний рулет зі свинини легко стане головною стравою новорічної ночі.

22/12/2025 14:50
  • Новини

В Україну насуваються морози: коли очікувати суттєвого зниження температури

Напередодні Різдва погода в Україні різко зміниться: синоптики попереджають про морози, сніг і слизькі дороги…

22/12/2025 13:28
  • Новини

В Україні діятимуть нові графіки відключень світла: до чого готуватися

Кабінет Міністрів України готує зміни в графіках відключень світла: що і для кого зміниться.

22/12/2025 12:07
  • Новини

Нові правила українських біженців у 2026 році: що змінюється і кому загрожує депортація (відео)

Тимчасовий захист для українців у ЄС продовжено до 2027 року, але пенсіонерам та тим, хто…

22/12/2025 11:09
  • Новини

Хто не зможе проїхати 3000 кілометрів Україною безкоштовно: важливі обмеження програми

Державна програма «3000 кілометрів Україною» дає можливість українцям подорожувати залізницею безкоштовно. Втім, скористатися нею зможуть…

22/12/2025 10:34