Фахівці пояснюють, як зберігати продукти, що швидко псуються, і які продукти не слід купувати.
Охолоджене м’ясо. Вибирайте заморожене м’ясо, яке не встигло розморозитися. Щоб визначити його свіжість, проткніть продукт розігрітим ножем і понюхайте його біля надрізу.
Готова їжа. Не зберігайте її без холодильника понад дві години.
Варені ковбасні вироби. Сосиски, сардельки, варену ковбасу замініть на копчені вироби у вакуумній упаковці.
Молочні продукти. Ваговий кисломолочний сир краще купувати у вакуумній упаковці. А молоко у пляшках замінити на молоко у спеціальних пакетах (тетрапаках), яке можна зберігати без холодильника.
Риба і рибні продукти. Їх краще відразу приготувати, наприклад, добре просмажити, так страва довше збережеться без холодильника.
Кондитерські вироби. Улюблені тістечка, торти і муси краще замінити на цукерки, батончики, печиво, що не потребують особливих умов для зберігання.
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…
Чи треба очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий…
Систематичні заняття лікувальною гімнастикою за спеціальною методикою для людей похилого віку допоможуть зберегти здоров'я серця,…
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…