Статті

Рейтинг криптобірж 2023: як вибрати найкращу криптовалютну біржу?

На сучасному ринку представлено багато криптовалютних бірж, за допомогою яких можна працювати з цифровими активами. Різні біржі крипти працюють на різних умовах, надаючи широкі можливості для кожного. Багато платформ пропонують вигідні умови для інвестицій. Криптовалютні активи можна використовувати для виконання різних торгових операцій.

На відміну від класичного електронного гаманця з фіатними валютами, криптовалюти працюють за іншим принципом. Вони використовують спеціальний алгоритм генерації та передачі даних, що зберігаються на децентралізованих платформах, що гарантує високу безпеку та збереження коштів. Усі операції виконуються колективно всіма учасниками мережі, що гарантує високий рівень безпеки та анонімності.

Правильно підібрана криптобіржа допоможе отримати непоганий заробіток. При виборі найбільш підходящої платформи для торгівлі слід враховувати безліч тонкощів. У 2023 році будуть популярні різні криптоплатформи. Нижче можна буде ознайомитися з рейтингом, щоб підібрати максимально вигідний торговий додаток.

Критерії вибору криптовалютних бірж

Щоб скласти рейтинг бірж криптовалют, потрібно враховувати багато різних особливостей. Серед основних характеристик слід звернути увагу на такі:

  • Обсяги торгів. Цей параметр визначає популярність конкретної платформи. Чим вищий показник торгів за добу, тим більший рівень довіри викликає криптовалютний майданчик у користувачів. Наприклад, найбільш популярні криптовалютні біржі мають оборот понад мільярд доларів за добу — і цей показник не граничний.
  • Доступні активи. Кількість активів, доступних для торгівлі, багато в чому визначає можливості трейдерів. Кожен зможе знайти найбільш вигідну доступну пропозицію з мінімальними витратами. Крім валютних торгів, багато криптовалютних бірж також дозволяють працювати з іншими типами цінних активів.
  • Типи торгів. Залежно від рівня підготовки інвесторів виділяють різні типи торгових операцій. Наприклад, багато майданчиків пропонують для новачків чудові можливості для швидкого старту з мінімальними витратами. Для досвідченіших трейдерів пропонуються найповніші комплексні інвестиційні портфелі.
  • Можливості введення та виведення коштів. Перевірені майданчики пропонують можливість поповнювати рахунок та виводити кошти за допомогою різних способів. Вони працюють з електронними гаманцями, банківськими картками та іншими платіжними інструментами, що робить систему максимально надійною та продуманою.
  • Комісії. Будь-яка криптобіржа бере комісію за свою роботу. Розмір комісії залежить від різних чинників. Слід звертати увагу на цей параметр при виборі відповідного рішення.
  • Інтерфейс. Простота та зручність використання платформи – це важливі показники, які роблять використання криптовалютної біржі більш простим та зрозумілим. Біржі з простим та зрозумілим оформленням, чуйною підтримкою, навчальними матеріалами є популярнішими серед користувачів.

Також слід звернути увагу на додаткові можливості платформи, що їх надає криптобіржа своїм клієнтам. Серед найпопулярніших допоміжних інструментів виділяють такі:

  • Підтримка різних типів платіжних карток для здійснення торгових операцій;
  • Гаманці, які підтримують кілька різних валют;
  • Послуги великих трейдерів та менеджерів для управління ресурсами;
  • Широка функціональність платіжних операцій;
  • Наявність допоміжних інструментів для інвестицій та взаємодії з фіатними валютами;
  • Вигідні програми для постійних клієнтів;
  • Зрозумілі навчальні матеріали;
  • Доступна служба технічної підтримки;
  • Можливість прямої торгівлі з іншими користувачами без посередництва.

Наявність додаткових можливостей робить криптовалютну біржу зручнішою для використання. Ці особливості зроблять торгівлю більш простою та вигідною для кожного. Для покупки криптовалют важливо враховувати безліч характеристик, що зробить процес вигіднішим для кожного трейдера.

Початок торгівлі на криптобіржі

Для початку торгівлі на криптовалютній біржі необхідно вивчити топ бірж криптовалют, які будуть доступні у 2023 році. За допомогою рейтингу можна підібрати оптимальну платформу, яка відповідає індивідуальним уподобанням та можливостям кожного трейдера. Після вибору майданчика слід звернути увагу на такі особливості:

  • Перед початком торгівлі необхідно обов’язково ознайомитися з навчальними матеріалами, які надає майданчик, що дозволить зрозуміти основні принципи та правила роботи;
  • Реєстрація та верифікація необхідні обов’язково для початку роботи на майданчику – безліч майданчиків пропонують пройти процедуру всього в кілька кліків;
  • Поповнення рахунку — поповнити рахунок можна будь-яким доступним способом, також треба вибрати спосіб виведення коштів, який використовуватиметься під час проведення торгових операцій;
  • Залишається лише переходити до здійснення торгових операцій відповідно до індивідуальних завдань.

Прибутковість багато в чому залежить від того, яку криптовалюту було обрано для здійснення торгових операцій. Також слід враховувати й інші ринкові особливості у процесі.

Рейтинг популярних криптовалютних бірж у 2023 році

Щоб підібрати потрібне рішення, слід вивчити рейтинг криптовалютних бірж. До нього входять найбільш популярні та затребувані платформи:

  1. Binance. Це найбільш популярна криптовалютна біржа, яка пропонує багато можливостей для трейдингу. Вона підтримує безліч торгових операцій, криптовалют та фіатних грошей. Також передбачено різні інвестиційні програми для досвідченіших трейдерів. Додатково діє програма лояльності та система безпеки, яка захищає активи клієнтів.
  2. Coinbase. Ця криптовалютна біржа займає лідируючі позиції на ринку. Тут представлені не лише класичні інструменти торгівлі, а й багато програм інвестування на вигідних умовах. Діє програма навчання для новачків. Також після проходження курсів платформа дарує токени, які можна використовувати для торгівлі.
  3. EXMO. Цей майданчик займає лідируючі позиції на сучасному ринку. Це зручний та продуманий сервіс, який надає безліч торгових інструментів. Тут доступні не лише криптовалютні, а й фіатні засоби для торгівлі. На балансі можна містити різні типи валют. Серед інших особливостей наявність офіційного регулювання. Платформа пропонує безліч додаткових можливостей для своїх клієнтів та вигідну програму лояльності.
  4. Localbitcoins. Це зручна криптовалютна біржа, де можна легко здійснювати торгові операції з криптовалютами та фіатними валютами. Сервіс не стягує жодної комісії за свої послуги, тому він максимально вигідний для кожного, хто тільки починає свій шлях у торгівлі. Якщо потрібно розмістити своє оголошення, то майданчик бере комісію. Головна перевага — просте керування та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.
  5. Bittrex. Це ще одна популярна криптовалютна платформа, що відрізняється широкими функціональними можливостями. Тут є безліч токенів. Також платформа має офіційну реєстрацію, що гарантує безпеку активів трейдерів. Сервіс пропонує максимально вигідні тарифи на проведення різних фінансових операцій.

Існують і інші біржі криптовалют, які пропонують своїм клієнтам вигідні умови. Кожен зможе підібрати відповідне рішення, ґрунтуючись на індивідуальних уподобаннях та можливостях.

Біржа крипти WhiteBIT

WhiteBIT – це популярна криптобіржа, криптоплатформа, яка користується великою популярністю серед багатьох трейдерів. Це пов’язано з такими перевагами:

  • Великий вибір різних торгових інструментів. Тут представлені не лише традиційні інструменти, а й багато інших функціональних можливостей для трейдерів.
  • Високий рівень безпеки. WhiteBIT вважається однією з найбільш захищених та безпечних криптовалютних бірж. Адміністрація відповідає за безпеку та прозорість роботи платформи, зберігаючи всі цифрові активи користувачів.
  • Прозорість. Платформа надає лише зрозумілі та безпечні умови співпраці, працює за офіційною ліцензією, що знижує ризики для трейдерів.

Розвинена екосистема та регулярне впровадження нових опцій дозволяють забезпечити максимальні можливості для здійснення торгових операцій будь-якої складності.

Торгівля над ринком криптовалют активно розвивається. Вже у 2023 році будуть доступні нові сучасні майданчики, які гарантують максимально вигідні умови співпраці для кожного із мінімальними зусиллями та витратами. Новачки зможуть легко підібрати найкраще рішення для початку торгівлі, ознайомившись із незалежним рейтингом бірж криптовалют, популярних у всьому світі.

Новое на сайте

  • Новини

Як довго триватимуть відключення світла в Україні – прогнози уряду та Укренерго

З похолоданням українці стали активніше вмикати обігрівальні прилади, що стало причиною дефіциту в енергосистемі попри…

17/05/2024 10:59
  • Новини

В одному з міст з’явилася нова комунальна послуга – за що ще платитимуть мешканці

Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…

17/05/2024 09:54
  • Новини

Розпочався прийом заявок на грошову допомогу від Карітас – як взяти участь у програмі

В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…

17/05/2024 09:16
  • Новини

Помилки молодості: про що шкодують українці після виходу на пенсію – відеоопитування

Що доросліша людина, то більше подій минулого вона може переосмислити. Про що шкодують українські пенсіонери…

17/05/2024 08:32
  • Новини

В одній з областей видається гуманітарна допомога – як отримати продуктовий набір

Благодійна організація допомагає жителям України, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

17/05/2024 07:32
  • Новини

Свята та народні прикмети 17 травня – навіщо цього дня потрібно з’їсти страву з картоплі

17 травня в Україні відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства. Православні вшановують пам'ять апостола…

17/05/2024 06:27