Статті

Чи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

На 1 кг яблук візьміть 4-5 столових ложок цукру, 30 г вершкового масла, пару щіпок кориці, за бажанням.

  • У сковороді розпустити вершкове масло (маргарин не підходить!)
  • Додати шматочки яблук і гасити 3–4 хвилини на середньому вогні, без кришки, акуратно помішуючи лопаткою.
  • Присипати цукром та корицею.
  • Томити ще 2-3 хвилини, до м’якості. Шматочки не повинні бути готовими повністю, інакше ви отримаєте не начинку, а пюре.
  • Злити весь сік із сковороди – зайвої рідини бути не повинно.
  • Шматочки яблук остудити до кімнатної температури.

Начинка готове до роботи. Можна замішувати тісто та ліпити пиріжки.

Новое на сайте

  • Новини

Сонце знову готує сюрприз: Землю накриє нова хвиля магнітних збурень

Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.

04/10/2025 21:00
  • Статті

Зворотній осмос чи проточна фільтрація: що вибрати для очищення води?

Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…

04/10/2025 20:39
  • Новини

Східний сніданок на вашій кухні: як приготувати яйця по-турецьки за 20 хвилин

Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.

04/10/2025 19:50
  • Різне

Магніти на кухні небезпечні: зніміть їх з холодильника прямо зараз

Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.

04/10/2025 18:30
  • Новини

Як зберегти врожай буряка і моркви без льоху: три несподівані рішення

Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?

04/10/2025 17:20
  • Новини

Дешеві чи дорогі макарони: як вибрати якісну пасту без переплати

Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.

04/10/2025 16:10