Статті

Чи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

На 1 кг яблук візьміть 4-5 столових ложок цукру, 30 г вершкового масла, пару щіпок кориці, за бажанням.

  • У сковороді розпустити вершкове масло (маргарин не підходить!)
  • Додати шматочки яблук і гасити 3–4 хвилини на середньому вогні, без кришки, акуратно помішуючи лопаткою.
  • Присипати цукром та корицею.
  • Томити ще 2-3 хвилини, до м’якості. Шматочки не повинні бути готовими повністю, інакше ви отримаєте не начинку, а пюре.
  • Злити весь сік із сковороди – зайвої рідини бути не повинно.
  • Шматочки яблук остудити до кімнатної температури.

Начинка готове до роботи. Можна замішувати тісто та ліпити пиріжки.

Новое на сайте

  • Статті

Вікові доплати до пенсії після досягнення 65 років: що потрібно знати

Пенсіонерка звернулася до ПФУ за доплатою за вік, але отримала відмову. У чому причина і…

04/07/2025 17:34
  • Новини

Пенсійний фонд надаватиме 39 видів соцвиплат: як отримати грошову допомогу

Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…

04/07/2025 16:20
  • Новини

Як надають реабілітаційні послуги на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині: Нацслужба здоров’я представила результати моніторингу

Наразі це вже четвертий  регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).

04/07/2025 16:08
  • Статті

Чому китайські товари мають попит в українському бізнесі?

Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…

04/07/2025 15:09
  • Новини

Усього дві таблетки на відро води – і ваші огірки плодоноситимуть без зупинки до осені

Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…

04/07/2025 14:51
  • Новини

Ароматна та соковита галета: найпростіший рецепт, який ви обов’язково захочете повторити

Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…

04/07/2025 13:43