Статті

Чи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

На 1 кг яблук візьміть 4-5 столових ложок цукру, 30 г вершкового масла, пару щіпок кориці, за бажанням.

  • У сковороді розпустити вершкове масло (маргарин не підходить!)
  • Додати шматочки яблук і гасити 3–4 хвилини на середньому вогні, без кришки, акуратно помішуючи лопаткою.
  • Присипати цукром та корицею.
  • Томити ще 2-3 хвилини, до м’якості. Шматочки не повинні бути готовими повністю, інакше ви отримаєте не начинку, а пюре.
  • Злити весь сік із сковороди – зайвої рідини бути не повинно.
  • Шматочки яблук остудити до кімнатної температури.

Начинка готове до роботи. Можна замішувати тісто та ліпити пиріжки.

Новое на сайте

  • Новини

Гуманітарний штаб видає продуктові набори: продукти надсилають поштою

Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Куди звертатися.

08/04/2025 10:47
  • Новини

Частина пенсіонерів можуть підвищити власну пенсію: як це зробити (відео)

Яким чином українські пенсіонери можуть збільшити власні пенсійні виплати. Що передбачено законодавством.

08/04/2025 09:40
  • Новини

Три області постраждали внаслідок чергових ударів російських безпілотників – зведення 8 квітня

Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…

08/04/2025 08:35
  • Новини

Як понаднормовий стаж впливає на розмір пенсії і скільки реально можна отримати

Кожен рік страхового стажу понад норму збільшує пенсію. Але чи завжди великий стаж гарантує високу…

08/04/2025 07:33
  • Новини

Свята та народні прикмети 8 квітня – чому сьогодні обов’язково треба вмитися водою з криниці

8 квітня в Україні відзначають День працівників військових комісаріатів і Міжнародний день ромів. Християни вшановують…

08/04/2025 06:36
  • Новини

Власникам газових плит рекомендують встановити вдома додатковий прилад – скільки він коштує

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» радить українцям встановити важливий пристрій. Про що йдеться і скільки доведеться…

08/04/2025 05:26