Статті

Чи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

На 1 кг яблук візьміть 4-5 столових ложок цукру, 30 г вершкового масла, пару щіпок кориці, за бажанням.

  • У сковороді розпустити вершкове масло (маргарин не підходить!)
  • Додати шматочки яблук і гасити 3–4 хвилини на середньому вогні, без кришки, акуратно помішуючи лопаткою.
  • Присипати цукром та корицею.
  • Томити ще 2-3 хвилини, до м’якості. Шматочки не повинні бути готовими повністю, інакше ви отримаєте не начинку, а пюре.
  • Злити весь сік із сковороди – зайвої рідини бути не повинно.
  • Шматочки яблук остудити до кімнатної температури.

Начинка готове до роботи. Можна замішувати тісто та ліпити пиріжки.

Новое на сайте

  • Новини

Нова грошова допомога від держави: стартувала реєстрація на отримання 5000 гривень

Частина українців можуть отримати грошову допомогу від держави. Яким критеріям потрібно відповідати та як зареєструватися.

19/08/2025 13:55
  • Статті

Газована формула: як стандартизуються безалкогольні напої

Сектор газованих напоїв — це одна з найбільш налагоджених систем виробництва в харчовій промисловості. Тут…

19/08/2025 13:24
  • Новини

До пенсії додадуть майже 1000 гривень: потрібно подати одну довідку

Частина пенсіонерів можуть збільшити розмір свої виплат, але для цього потрібно подати спеціальну довідку в…

19/08/2025 12:55
  • Новини

Обговорили гарантії безпеки для України: про що домовилися Зеленський і Трамп у Вашингтоні

У Вашингтоні відбулася зустріч президентів США та України за участю європейських лідерів. На порядку денному…

19/08/2025 11:16
  • Статті

Мінус сотні гривень щомісяця: кого з пенсіонерів зачепили обмеження стажу і зарплати

Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…

19/08/2025 08:58
  • Різне

Їх варто їсти щодня: сім сирів, які приносять найбільше користі

Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…

19/08/2025 07:43