Статті

Чи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

На 1 кг яблук візьміть 4-5 столових ложок цукру, 30 г вершкового масла, пару щіпок кориці, за бажанням.

  • У сковороді розпустити вершкове масло (маргарин не підходить!)
  • Додати шматочки яблук і гасити 3–4 хвилини на середньому вогні, без кришки, акуратно помішуючи лопаткою.
  • Присипати цукром та корицею.
  • Томити ще 2-3 хвилини, до м’якості. Шматочки не повинні бути готовими повністю, інакше ви отримаєте не начинку, а пюре.
  • Злити весь сік із сковороди – зайвої рідини бути не повинно.
  • Шматочки яблук остудити до кімнатної температури.

Начинка готове до роботи. Можна замішувати тісто та ліпити пиріжки.

Новое на сайте

  • Новини

Температура піднімається, дощ і сніг відступають: якою буде погода 20 листопада

З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.

19/11/2025 22:30
  • Новини

Геомагнітний удар 20 листопада: прогноз і ризики для здоров’я

У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…

19/11/2025 21:30
  • Новини

Заарештували пенсійну картку: банк пояснив, наскільки це законно

Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…

19/11/2025 20:30
  • Новини

Нові правила і нові ціни: як оновляться тарифи “Київстар” для пенсіонерів у грудні

“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?

19/11/2025 19:30
  • Новини

Наслідки “Мідасгейту”: “Слуги народу” виступають за зміну уряду і відставку Єрмака

Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…

19/11/2025 18:30
  • Новини

Червона нитка на зап’ясті: модний талісман чи небезпечна пастка – що говорить церква

Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…

19/11/2025 18:00