Статті

У чому переваги шафи шокової заморозки та промислової холодильної установки?

Компанія FRIOS пропонує в Україні сертифіковане промислове холодильне та морозильне обладнання за вигідною ціною, яке повністю відповідає сучасним стандартам. Досвідчений менеджер допоможе підібрати модель, враховуючи обсяги зберігання та напрямок діяльності потенційного покупця.

Виконується підбір агрегату, доставка та монтаж, гарантійне обслуговування. Застосовується шафа шокової заморозки у закладах громадського харчування, на великих підприємствах, де зберігають товарні запаси, складах тощо.

У чому переваги шокового заморожування продуктів?

Шокова заморозка продуктів має низку незаперечних переваг, серед яких:

  • збереження смаку та поживних речовин;
  • скорочення часу заморожування;
  • збереження презентабельного початкового виду після розморожування;
  • збільшення терміну придатності;
  • зниження усушки та ін.

Сучасні камери шокової заморозки – це один із найефективніших, швидких та безпечних способів зберігати різні продукти харчування (м’ясо, рибу, овочі та фрукти, напівфабрикати та ін.).

Залежно від продукту час повного заморожування у порівнянні зі звичайним способом скорочується до 10 раз. Це енергоефективне рішення для харчових підприємств та галузі загалом.

Промислові шокові камери – це спеціальні герметичні конструкції, що складаються із сендвіч-панелей підвищеної товщини. Підлога виготовлена ​​з нержавіючої сталі та покрита антикорозійним складом.

Такі камери виготовлені на основі новітніх технологій, відрізняються високою продуктивністю та економно витрачають електроенергію, що дозволяє оптимізувати бізнес-процеси та підвищити прибутковість підприємства в цілому.

Особливості промислових холодильних установок

Вибираючи промислові холодильні установки, слід звернути увагу на надійність виробника та кінцеву вартість. Вона залежить від сукупності факторів, серед яких основна та додаткова комплектація, місткість, температурний режим, корисний об’єм та ін.

Особливості промислової холодильної установки – це модульна конструкція, система енергоефективності, широкий діапазон робочих температур, надійність та тривалий робочий ресурс, герметичність.

Холодильні камери бувають з низьким та середнім температурним режимом, а за цільовим призначенням розрізняють для короткочасного та тривалого зберігання продуктів. Промислова установка – окреме герметичне приміщення, де встановлені потужні холодильні агрегати. Вони створюють холодні повітряні потоки, що дає змогу підтримувати заданий стабільний режим температури.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 20 травня

20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…

19/05/2025 22:42
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 20 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/05/2025 22:19
  • Статті

Найкраща добавка до м’яса, салатів та закусок: а ви вмієте її готувати?

Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.

19/05/2025 21:55
  • Новини

Шахраї розсилають фальшиві квитанції за комуналку

 У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.

19/05/2025 21:16
  • Статті

Що робити, якщо пригоріла каша: поради досвідчених кухарів

Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…

19/05/2025 20:29
  • Статті

Як зберегти голос у поважному віці: поради лікаря-фоніатра і реальні історії

Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…

19/05/2025 19:38