Статті

У чому переваги шафи шокової заморозки та промислової холодильної установки?

Компанія FRIOS пропонує в Україні сертифіковане промислове холодильне та морозильне обладнання за вигідною ціною, яке повністю відповідає сучасним стандартам. Досвідчений менеджер допоможе підібрати модель, враховуючи обсяги зберігання та напрямок діяльності потенційного покупця.

Виконується підбір агрегату, доставка та монтаж, гарантійне обслуговування. Застосовується шафа шокової заморозки у закладах громадського харчування, на великих підприємствах, де зберігають товарні запаси, складах тощо.

У чому переваги шокового заморожування продуктів?

Шокова заморозка продуктів має низку незаперечних переваг, серед яких:

  • збереження смаку та поживних речовин;
  • скорочення часу заморожування;
  • збереження презентабельного початкового виду після розморожування;
  • збільшення терміну придатності;
  • зниження усушки та ін.

Сучасні камери шокової заморозки – це один із найефективніших, швидких та безпечних способів зберігати різні продукти харчування (м’ясо, рибу, овочі та фрукти, напівфабрикати та ін.).

Залежно від продукту час повного заморожування у порівнянні зі звичайним способом скорочується до 10 раз. Це енергоефективне рішення для харчових підприємств та галузі загалом.

Промислові шокові камери – це спеціальні герметичні конструкції, що складаються із сендвіч-панелей підвищеної товщини. Підлога виготовлена ​​з нержавіючої сталі та покрита антикорозійним складом.

Такі камери виготовлені на основі новітніх технологій, відрізняються високою продуктивністю та економно витрачають електроенергію, що дозволяє оптимізувати бізнес-процеси та підвищити прибутковість підприємства в цілому.

Особливості промислових холодильних установок

Вибираючи промислові холодильні установки, слід звернути увагу на надійність виробника та кінцеву вартість. Вона залежить від сукупності факторів, серед яких основна та додаткова комплектація, місткість, температурний режим, корисний об’єм та ін.

Особливості промислової холодильної установки – це модульна конструкція, система енергоефективності, широкий діапазон робочих температур, надійність та тривалий робочий ресурс, герметичність.

Холодильні камери бувають з низьким та середнім температурним режимом, а за цільовим призначенням розрізняють для короткочасного та тривалого зберігання продуктів. Промислова установка – окреме герметичне приміщення, де встановлені потужні холодильні агрегати. Вони створюють холодні повітряні потоки, що дає змогу підтримувати заданий стабільний режим температури.

Новое на сайте

  • Статті

Як зробити теплицю своїми руками

Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…

21/11/2024 23:55
  • Новини

Не проходьте повз: ця річкова риба просто на вагу золота – справжнє джерело вітамінів

Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…

21/11/2024 23:25
  • Новини

Чи можна обприскувати орхідеї – кожен другий не знає точної відповіді

Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…

21/11/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 22 листопада

22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…

21/11/2024 22:15
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 22 листопада 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

21/11/2024 21:33
  • Новини

Страви Різдвяного посту: галушки по-мисливськи – обсмажена цибуля і трохи часнику роблять їх неповторними

В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…

21/11/2024 20:38