Впоратися з тією чи іншою хворобою допоможе кваліфікована фітотерапевтка, кандидатка медичних наук Алла Борщ. У своїй практиці вона застосовує понад сто видів лікарських рослин, сама вирощує їх, готує мазі, фітоекстракти і настоянки.
Деякі поради Алли Борщ можуть бути корисними і нашим читачам.
Нормалізувати внутрішньоочний тиск допоможе байкальська шоломниця, особливо коли глаукома є наслідком атеросклеротичних змін та гіпертонічної хвороби. Також доцільним є використання лікарських зборів рослин, що знижують артеріальний тиск: омели білої, барвінку малого, астрагалу шерстистоквіткового, плодів чорноплідної горобини.
Коли захворювання є ускладненням цукрового діабету, можуть допомогти листя шовковиці, трава козлятника, реп’яшка, пагони чорниці, листя брусниці, а також корінь кульбаби, цикорію, оману. Важливим елементом профілактики очних захворювань є вживання ягід звичайної горобини, що містять велику кількість вітаміну А.
Рекомендую скористатися таким збором: взяти в рівних співвідношеннях суцвіття гречки посівної, глоду, траву буркуну лікарського, шоломниці байкальської, м’яти перцевої, кропиви собачої, чебрецю, квіти софори японської, листя лабазника в’язолистого, цвіт каштана. Дві столові ложки збору залити 0,5 літра окропу, настояти 30-40 хвилин, процідити і пити по 150 грамів тричі на день до їди.
Перед застосуванням рецептів обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!
Отримати індивідуальну консультацію лікарки-фітотерапевтки Алли Борщ і замовити ліки можна за телефонами: (050) 07-25-123, (098) 77-47-154.
Масштабна зимова допомога на підході. Грошові виплати й утеплення осель — новий план підтримки для…
ПФУ оновив правила розрахунку субсидій. Що тепер враховуються при призначенні допомоги і як це впливає…
ПФУ назвав категорії громадян, яким потрібно підтвердити право на виплати до листопада. Як і де…
В Україні запрацювали нові правила мобільного зв’язку. Що зміниться у жовтні?
Загальна сума виплат ПФУ у жовтні складе майже 70 млрд грн. Хто отримає пенсії раніше?
Ідеальна вечеря за годину. Як приготувати гречані котлети, що підкорюють з першого шматочка.