Статті

Передплачуємо газету «На пенсії» за вигідною ціною

І хоча ціну на передплату ми були змушені підняти, заощадити вам все ж таки вдасться. Щоправда, доведеться поквапитися: якщо ви встигнете оформити передплату до 31 жовтня, то зможете отримувати газету протягом усього року за пільговою ціною. Крім того, всі наші річні передплатники зможуть взяти участь у розігруванні призів від «Укрпошти». І, можливо, вам пощастить.

Як заощадити на річній передплаті?

Передплатити газету «На пенсії» на наступний, 2023-й, рік можна:

  • у найближчому поштовому відділенні;
  • з допомогою вашого листоноші;
  • через сайт «Укрпошти».

ПІЛЬГОВА ПЕРЕДПЛАТА. Зараз можна оформити пільгову річну передплату. Акція діятиме лише до 31 жовтня. Передплатити газету можна буде на весь рік за ціною 300 гривень*.

Передплатні індекси:

  • українська мова – 98157;
  • російська мова – 98156.

У каталозі України – сторінка 21.

ПОМІСЯЧНА ПЕРЕДПЛАТА. Звичайно, варіант пільгової передплати найвигідніший для більшості наших читачів. Але якщо немає можливості одразу заплатити за рік, то можна оформити помісячну передплату. Передплатити газету можна як на один, так і на три місяці або півроку. Ціна на місяць – 28 гривень.

Передплатні індекси:

  • українська мова – 86621;
  • російська мова – 94544.

У каталозі України – сторінка 21.

ПЕРЕДПЛАТА ЗА МІСЦЕВИМИ КАТАЛОГАМИ. Для наших читачів з Одеської, Донецької та Луганської областей передплата оформляється за місцевими каталогами. Причому за цими каталогами ціна трохи нижча.

– Передплатні індекси у каталозі Одеської області на газету «На пенсії. Одеса»:

  • річна пільгова передплата російською мовою – 76490, ціна на рік – 288 гривень;
  • помісячна передплата російською мовою – 76385, ціна на місяць – 27 гривень.

У каталозі Одеської області – сторінка 5.

– Передплатні індекси (тільки в електронному каталозі) Донецької та Луганської областей:

  • річна пільгова передплата українською мовою – 88847, для тих, хто хоче отримувати газету російською мовою, – 88846, ціна на рік – 262,15 гривні;
  • помісячна передплата українською мовою – 46592, російською мовою – 46597.

Ціна на місяць – 24,85 гривні.

(підзаг) Онлайн-передплата через сайт «Укрпошти»

Ті, хто вміють користуватися інтернетом, можуть оформити пільгову передплату не виходячи з дому. Зробити це можна через сайт «Укрпошти» і лише за кілька кроків.

КРОК 1. Зайдіть на головну сторінку сайту www.ukrposhta.ua у розділ «Передплатити».

КРОК 2. Щоб уникнути помилок, введіть у рядок пошуку акційний передплатний індекс газети «На пенсії» (дивіться вище). Наприклад, 98156 – якщо вас цікавить видання російською мовою або 98157 – українською.

Що ж до передплати в Одеському регіоні, то перш ніж вводити індекс, зайдіть у меню «Передплачуйте місцеві видання» (воно ташується поруч з рядком пошуку «Назва/Індекс видання»). Відкрийте його і на карті України виберіть потрібну область, в даному разі – Одеську. І потім у рядку пошуку вводьте передплатний індекс – 76490 («На пенсії. Одеса»).

КРОК 3. Потім наведіть курсор на кнопку «Додати у кошик» і натисніть.

КРОК 4. Перевірте правильність заповнених даних для доставки і підведіть курсор до рядка «Оформити замовлення» .

КРОК 5. Обов’язково вкажіть свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові, поштову адресу, номер телефону та електронну адресу, на яку вам прийде повідомлення про підтвердження замовлення.

КРОК 6. У вікні, що з’явиться, введіть дані вашої банківської картки: 16-значний номер картки і термін її дії (вказані на лицьовому боці опуклими цифрами), а також так званий код CVV (три останні цифри на обороті картки, вони ташуються поряд з голографічною або чорною смугою). Після введення усіх даних підтвердьте оформлення замовлення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: після завершення оформлення передплати на вашу електронну пошту, яку ви вказали при реєстрації, надійдуть два документи. Перший – квитанція про успішно проведену оплату. Другий – абонемент на передплату з вашими даними, індексом і назвою видання, адресою доставки. Саме цей документ потрібно буде пред’являти, якщо виникнуть питання щодо доставки газети. Якщо ви не знайшли у себе на пошті, у розділі «Вхідні листи», абонемент, що підтверджує передплату газети, або квитанцію про оплату, перевірте розділ «Спам». Можливо, потрібний лист знаходиться у цій папці.

***

З усіх питань щодо роботи сервісу можна звертатися до кол-центру «Укрпошти» за номером 0-800-300-545 (безкоштовно).

(На плашку) Якщо у вас немає Інтернету або ви не вмієте ним користуватися, зверніться по допомогу до дітей, онуків або сусідів, яким ви довіряєте.

*Ціни вказано з урахуванням доставки поштою, без урахування оформлення.

З повагою, редколегія газети «На пенсії»

Як отримати подарунок від «Укрпошти»

Ті, хто передплатить газету «На пенсії» на весь 2023 рік, зможуть взяти участь в акції «Я люблю передплату», яку проводить «Укрпошта».

Що це за акція?

Для того, щоб взяти участь у акції «Я люблю передплату», яку проводить «Укрпошта», потрібно передплатити газету «На пенсії» на рік онлайн або в поштовому відділенні. Більше робити нічого не треба. Переможців визначать шляхом випадкового відбору до 25 січня 2023 року. У разі виграшу з вами зв’яжуться за телефоном.

Які призи обіцяють?

  1. ПЕРЕДПЛАТА У ПОШТОВОМУ ВІДДІЛЕННІ. Якщо оформите передплату у поштовому відділенні або з допомогою листоноші, зможете взяти участь у розігруванні одного з двадцяти чотирьох електрочайників.

  2. ОНЛАЙН-ПЕРЕДПЛАТА. Ті передплатники, які передплатять газету «На пенсії» онлайн, також зможуть взяти участь у розігруванні таких призів:

  • за 1 місце – мультиварку «Філіпс»;
  • за 2–4 місця – електричний конвектор;
  • за 5 місце – ручний блендер «Хаусмарк»;
  • за 6–10 місця – повербанк (зовнішній акумулятор);
  • за 11–15 місця – праску «Вотер Хаус».

Що відомо про суперприз?

Найактивніші учасники акції можуть отримати суперприз – телевізор. Для цього необхідно передплатити як мінімум п’ять видань (що більша кількість видань, то більше шансів на виграш) вартістю від 100 гривень не менше ніж на 6 місяців. Потім надіслати копії (або фото) передплатних абонементів і ваш номер телефону на електронну пошту: katalog-periodiki@ukrposhta.ua

***

Якщо у вас залишилися запитання, уточнити інформацію про умови проведення акції «Я люблю передплату» можна за телефоном контакт-центру «Укрпошти» 0-800 30-05-45

Новое на сайте

  • Новини

Багато водіїв порушують це правило: поліція нагадала, за що можна втратити 510 гривень

Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…

18/05/2024 11:38
  • Новини

Грози та інші кліматичні події: синоптики попереджають про аномальну погоду влітку

Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…

18/05/2024 10:28
  • Новини

Благодійний фонд пропонує продуктову допомогу – як подати на неї заявку

Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

18/05/2024 09:25
  • Гроші

Відкрито реєстрацію на отримання двох видів фінансової допомоги – як подати заявку

Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…

18/05/2024 08:35
  • Новини

Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)

Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…

18/05/2024 07:29
  • Новини

Свята та народні прикмети 18 травня – чому цього дня обов’язково печуть вівсяне печиво

18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…

18/05/2024 06:27