І щоб булгур вийшов розсипчастим, ми поділимося деякими секретами його приготування.
ПІДГОТУЙТЕ БУЛГУР. Зазвичай перед приготуванням булгур не промивають, але можна викласти його в сито і злегка промити під проточною водою, потім просушити. Також крупу можна обсмажити 2-4 хвилини на вершковому або рослинному маслі (на склянку булгура – 1 столова ложка олії), і тоді крупа набуде горіхового присмаку.
ВІДКРИТИ БУЛГУР. Рідини при варінні має бути вдвічі більше, ніж крупи. Залийте булгур гарячою водою, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перемішайте. Доведіть до кипіння і зменште вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою каструлю і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.
Можна відварити булгур і в мультиварці. Помістіть крупу в чашу мультиварки, додайте|добавляйте| воду, сіль|соль| і перемішайте. Закрийте кришку і готуйте крупу в режимі Рис або Плов близько 30 хвилин. Смак каші допоможуть урізноманітнити розмарин, чебрець, майоран, паприка, каррі, кориця, бадьян та інші спеції на смак. Їх потрібно додавати разом із сіллю.
Українцям приходять листи від ПФУ з рахунками до 100 тис. грн і більше. У Фонді…
Цей швидкий варіант легендарного торта дозволяє приготувати його буквально за пів години — без зайвої…
Фахівці попереджають: середня температура взимку може відчутно відрізнятися від звичних багаторічних показників.
В Україні пенсіонери можуть за кілька днів отримати цифрову копію пенсійного посвідчення. Навіщо це потрібно.
В Україні планують підвищити тарифи на доставку газу у два етапи у 2026 році, у…
Програма «3000 кілометрів Україною», яку держава запустила в межах «Зимової підтримки», з перших хвилин викликала…