І щоб булгур вийшов розсипчастим, ми поділимося деякими секретами його приготування.
ПІДГОТУЙТЕ БУЛГУР. Зазвичай перед приготуванням булгур не промивають, але можна викласти його в сито і злегка промити під проточною водою, потім просушити. Також крупу можна обсмажити 2-4 хвилини на вершковому або рослинному маслі (на склянку булгура – 1 столова ложка олії), і тоді крупа набуде горіхового присмаку.
ВІДКРИТИ БУЛГУР. Рідини при варінні має бути вдвічі більше, ніж крупи. Залийте булгур гарячою водою, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перемішайте. Доведіть до кипіння і зменште вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою каструлю і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.
Можна відварити булгур і в мультиварці. Помістіть крупу в чашу мультиварки, додайте|добавляйте| воду, сіль|соль| і перемішайте. Закрийте кришку і готуйте крупу в режимі Рис або Плов близько 30 хвилин. Смак каші допоможуть урізноманітнити розмарин, чебрець, майоран, паприка, каррі, кориця, бадьян та інші спеції на смак. Їх потрібно додавати разом із сіллю.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…