Однак прихильники здорового способу життя вважають, що ці продукти шкідливі. Чи так це і що завдає нашому організму більшої шкоди?
Корисна або шкода картоплі залежить від того, до якого сорту вона належить, а також, яким способом її готують. Наприклад, сира картопля зовсім не шкідлива, а після приготування картоплю не рекомендується їсти людям з порушенням вуглеводного обміну та цукровим діабетом.
При вживанні такої страви дуже швидко підвищується рівень цукру в крові. А варена та запечена картопля, особливо у шкірці, лідирує за ступенем корисності. Правильно приготовлена картопля набагато корисніша, ніж капуста та банани, тому що в ній міститься дуже багато калію.
Щодо хліба, то найшкідливіший – хліб із пшеничного борошна.
А цільнозерновий хліб або з додаванням висівок найбільш корисний. Крім того, хліб може бути приготований з борошна інших культур, наприклад, з гречаної, кукурудзяної чи житньої. У будь-якому випадку, від хліба відмовлятися не варто, хіба що звести до мінімуму вживання того, що виготовлено з пшеничного борошна вищого ґатунку.
У квітні у дачників повно турбот і мало часу. Список того, що робити на городі…
Пісні котлети з капусти — дуже смачна, корисна і проста в приготуванні страва, якою можна…
Як отримати доплати до пенсії від ООН та хто може претендувати на допомогу.
Що варто покласти для освячення у великодній кошик, а які продукти під забороною? Розповідаємо.
Стартувала реєстрація на отримання гуманітарної допомоги як продуктів. Куди звертатися.
Чи зміняться в Україні тарифи на газ для населення з травня. Постачальники назвали ціни.