Однак прихильники здорового способу життя вважають, що ці продукти шкідливі. Чи так це і що завдає нашому організму більшої шкоди?
Корисна або шкода картоплі залежить від того, до якого сорту вона належить, а також, яким способом її готують. Наприклад, сира картопля зовсім не шкідлива, а після приготування картоплю не рекомендується їсти людям з порушенням вуглеводного обміну та цукровим діабетом.
При вживанні такої страви дуже швидко підвищується рівень цукру в крові. А варена та запечена картопля, особливо у шкірці, лідирує за ступенем корисності. Правильно приготовлена картопля набагато корисніша, ніж капуста та банани, тому що в ній міститься дуже багато калію.
Щодо хліба, то найшкідливіший – хліб із пшеничного борошна.
А цільнозерновий хліб або з додаванням висівок найбільш корисний. Крім того, хліб може бути приготований з борошна інших культур, наприклад, з гречаної, кукурудзяної чи житньої. У будь-якому випадку, від хліба відмовлятися не варто, хіба що звести до мінімуму вживання того, що виготовлено з пшеничного борошна вищого ґатунку.
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…