Спагетті обожнюють і дорослі, і діти, а спагетті з кабачків вразить ніжним смаком і криницею корисних речовин.
Кабачок – 2 шт.
Помідор – 2 шт.
Часник – 2 зуб.
Олія – 3 ст.л.
Цукор – 0,5 ч.л.
Сіль за смаком
1. Підготувати усі інгредієнти.
2. На сковороді розігріти олію.
3. Помідори опустити на 1-2 хвилини окропу, потім у холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати соломкою помідори.
4. Додати помідори нарізані в сковороду до часнику, додати цукор для нейтралізації кислоти томатів і готувати 3-4 хвилини до м’якості помідор.
5. Кабачок нарізати тонкими довгими смужками за допомогою терки для корейської моркви. Якщо молоді кабачки, очищати їх від шкірки не потрібно.
6. Додати кабачки в сковороду до томатів та часнику, посолити та готувати ще 4-6 хвилин до м’якості кабачків.
7. Подавати кабачки гарячими як гарнір до м’яса або риби, або як самостійна страва, прикрасивши свіжою зеленню.
До спагетті з кабачка можна подати сметанний соус із зеленню – він чудово доповнить блюдо.
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…
Квашена капуста — проста, недорога та дуже корисна заготівля, але інколи навіть досвідченим господиням вона…
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?