Спагетті обожнюють і дорослі, і діти, а спагетті з кабачків вразить ніжним смаком і криницею корисних речовин.
Кабачок – 2 шт.
Помідор – 2 шт.
Часник – 2 зуб.
Олія – 3 ст.л.
Цукор – 0,5 ч.л.
Сіль за смаком
1. Підготувати усі інгредієнти.
2. На сковороді розігріти олію.
3. Помідори опустити на 1-2 хвилини окропу, потім у холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати соломкою помідори.
4. Додати помідори нарізані в сковороду до часнику, додати цукор для нейтралізації кислоти томатів і готувати 3-4 хвилини до м’якості помідор.
5. Кабачок нарізати тонкими довгими смужками за допомогою терки для корейської моркви. Якщо молоді кабачки, очищати їх від шкірки не потрібно.
6. Додати кабачки в сковороду до томатів та часнику, посолити та готувати ще 4-6 хвилин до м’якості кабачків.
7. Подавати кабачки гарячими як гарнір до м’яса або риби, або як самостійна страва, прикрасивши свіжою зеленню.
До спагетті з кабачка можна подати сметанний соус із зеленню – він чудово доповнить блюдо.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…