Дієтологи радять з’їдати по одному грону винограду на день, щоб зміцнити свій імунітет і запастися вітамінами перед настанням зими. Але тільки якщо немає протипоказань – наприклад, цукрового діабету.
Найкорисніший виноград – темний, до того ж має солодко-кислий смак і безліч кісточок.
Саме в таких ягодах міститься максимальний обсяг найціннішого для здоров’я інгредієнта – протиокислювального поліфенолу – ресвератролу.
Найбільше його у виноградній шкірці та кісточках, тому корисніше вживання чорного винограду цілком.
Він незамінний у профілактиці захворювань серця, хвороби Альцгеймера.
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…